VideoAsk: Bou boeiende, interaktiewe, persoonlike, asinchrone videotregters

VideoAsk asinchrone video-tregters

Ek het verlede week 'n beïnvloedersopname ingevul vir 'n produk wat ek gedink het die moeite werd is om te bevorder en die opname wat aangevra is, is via video gedoen. Dit was uiters boeiend ... Aan die linkerkant van my skerm is ek vrae gevra deur 'n maatskappyverteenwoordiger ... aan die regterkant het ek geklik en met my antwoord gereageer.

My antwoorde was op tyd vasgestel en ek het die vermoë gehad om antwoorde weer op te neem as ek nie gemaklik daarmee was nie. Eerder as om 'n vervelige vorm in te vul, kon ek 'n geesdriftige reaksie gee en die hele proses het net 'n paar minute geneem. Dit was so gaaf dat ek moes uitvind wie dit was ... die maatskappy word genoem VideoVra en is 'n produk van die innoverende mense by Typeform.

VideoAsk Video Tregters

Met VideoVra, kan jy van aangesig tot aangesig met jou vooruitsigte, kliënte of gehoor deurgaan asynchrone video.

Die platform integreer ten volle met Typeform en het al die innoverende gebruikerservaring-elemente wat jy sou verwag. Om te begin, moet jy net:

  1. Voeg jou video by - neem op vanaf jou webkamera, 'n opgelaaide video, 'n skermdeling of jou aanlyn biblioteek.
  2. Kies 'n Antwoordtipe - Eenvoudige opnames van opnames, kalenderbespreking, betalings (geïntegreer met Stripe), lêeroplaaie, veelvuldige keuses, graderings, teks-, video- of oudio-antwoorde is alles beskikbaar.
  3. Deel jou VideoAsk – Sodra jy besoek is, kan jy jou skakel enige plek deel, dit in 'n e-pos insluit, dit as 'n legstuk by jou webwerf voeg, of dit in 'n iframe inbed.

Soos met enige antwoordinstrument, kan jy voorwaardelike inhoud insluit en selfs mense na 'n ander URL herlei tydens jou tregtervloei.

As u dink VideoVra gaan vereis dat jy deur video's blaai om jou antwoorde te hersien, dink weer. Al jou gesprekke word omgeskakel met spraak-na-teks-transkripsie met hul KI-aangedrewe platform. Skripte is beskikbaar in Engels, Duits, Nederlands, Frans, Portugees, Spaans, Katalaans, Italiaans, Sweeds, Russies en Turks.

U kan ook u antwoorde via Zapier in eksterne platforms integreer. U kan ook u antwoorde, omskakelings naspoor, u Google Analytics-ID of Facebook Pixel integreer. Die platform bevat filters vir antwoorde, verskaf aflaaikoerse, landings, aansigte en voltooiings.

Jy kan selfs gebruik VideoVra as 'n kletsbot op jou webwerf om terugvoer vas te vang!

Sluit vandag aan vir VideoAsk!

Openbaarmaking: ek is 'n filiaal van VideoVra en Typeform en ek gebruik my skakels in hierdie artikel.