Video: Twitter verstaan

Ek het geskryf oor Twitter 'n rukkie terug, maar hierdie video stel dit in 'n goeie perspektief. Volg my by http://www.twitter.com/douglaskarr.

4 Comments

 1. 1

  Video nie meer beskikbaar nie. 🙁

  In elk geval oor die onderwerp van mikroblogging: ek het al 'n paar dienste soos Twitter en tumblr probeer, en ek het nie veel aanloklik daaroor gevind nie. Miskien is dit net ek, ek het genoeg tyd om dinge op my volledige blog uit te dink, en veel minder publiseer ek elke uur iets deur middel van 'n mikroblog.

  • 2

   Hallo Dan!

   Dit blyk nou terug te wees, nie seker wat gebeur het nie.

   Mikroblogging is 'n moeilike konsert, veral vir ouens soos ek wat werk. Ek het nie tyd om die hele dag dinge neer te skryf nie. Ek beskou dit eerder as 'n 'nuuskaartjie'. Ek sien baie goeie inligting as ek daarna kyk twirl gedurende die dag.

   Ek het nie tyd om daar gesprekke te voer nie - maar baie goeie materiaal gaan verby. EN dit help my om idees vir komende plasings te bedink.

   Dankie dat jy opgehou het!
   Doug

 2. 3

  Ek het u blog gevind deur 'n opmerking wat u gelaat het oor Buzz Marketing. Ek hou van die Common Craft Show-video's - dit breek nuwe tegnologie uit, dit is so maklik om te verstaan ​​en dit help my om dit aan vriende en medewerkers te verduidelik. Dankie dat u hierdie een oor Twitter geplaas het - ek twitter, maar nou verstaan ​​ek HOEKOM ek twitter!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.