Tendense vir videobemarking vir 2021

Tendense vir videobemarking vir 2021 - Infographic

Video is een gebied wat ek hierdie jaar regtig probeer opjaag. Ek het onlangs 'n podcast met Owen van die Video Marketing School en hy het my gemotiveer om ekstra moeite te doen. Ek het onlangs my Youtube-kanale skoongemaak - vir my persoonlik en vir my Martech Zone (teken asseblief in!) en ek gaan voort om te werk aan die opname van 'n paar goeie video's en om meer real-time video's te doen.

Ek het my huis kantoor verlede jaar en gekoop 'n Logitech BRIO Ultra HD webcam saam met Ecamm regstreeks. Die twee bied 'n wonderlike prentjie en my kantoor lyk regtig skerp ... so ek het geen verskoning om dit nie te doen nie! Ek belowe ek sal aanhou werk daaraan. Dit is moeilik genoeg om tred te hou met die publikasie, die podcast en my besigheid ... maar ek weet dat ek daarby baat sal vind as ek moeite doen.

Statistieke oor videobemarking

Daar is 'n paar kragtige statistieke wat videobemarkingspogings ondersteun:

 • Soveel as 85% van besighede het in 2020 op een of ander manier video-bemarking gebruik hoër as 24% van net 4 jaar gelede.
 • 99% van besighede die gebruikte video van verlede jaar sê dat hulle van plan is om voort te gaan ... so hulle sien natuurlik die voordeel!
 • 92% van besighede beskou dit as 'n belangrike deel van hul algehele bemarkingstrategie.

Tipes videobemarking wat gewild is

 • 72% van die bemarkers wat video gebruik, skep verduidelikingsvideo's.
 • 49% van die bemarkers wat video gebruik, skep aanbiedingsvideo's.
 • 48% van die bemarkers wat video gebruik, skep getuigskrifvideo's.
 • 42% van die bemarkers wat video gebruik, skep verkoopsvideo's
 • 42% van die bemarkers wat video gebruik, skep video advertensies.

Die topvideo-tendense:

 1. Die gebruik van video's bly styg!
 2. Regstreekse stroming is mobiel.
 3. Kortvormige video's oorheers steeds alle platforms.
 4. Gebruikergegenereerde inhoud dryf betrokkenheid en omskakelings.
 5. As gevolg van die werk van die huis en die pandemie, neem opvoedkundige video's en aanlyn-opleidingsvideo's toe om aanvaarding en gewildheid te aanvaar.
 6. In 2020 beloop die besteding van video-advertensies in die VS $ 9.95 miljard. Dit sal na verwagting met 13 persent toeneem tot Van $ 11.24 miljard in 2021 (Statista, 2019). 
 7. Video's lei tot omskakelings, 80% van hulle sê dat hul bemarkingspogings vir video direk tot verhoogde verkope gelei het, en 83% sê ook dat hulle meer leidrade kry. 
 8. Die AR- en VR-mark sal na verwagting oor die volgende paar jaar groei en bereik Van $ 72.8 miljard in 2024 (Statista, 2020).
 9. Koopbare video's neem toe.
 10. ongeveer sewe uit tien organiseerders moes hul geleentheid in 2020 aanlyn skuif as deel van die maatreëls om die verspreiding van die virus te beperk (PCMA, 2020).

Oberlo, 'n fantastiese platform vir entrepreneurs om hul eie e-handel dropshipping-onderneming te leer, te bou en te laat groei, het hierdie gedetailleerde infografiese ondersoek en saamgestel oor hoe die bemarking van video's in 2021 steeds kan ontwikkel.

Sluit gratis aan by Orberlo!

tendense vir video-bemarking 2021