Video: hoe om u blog op Twitter te publiseer

twitterfeed

Ek het hierdie video gisteraand voltooi om ons kliënte te voorsien instruksies oor hoe om hul blog op Twitter te publiseer via Twitterfeed en 'n RSS-toevoer. Dit is van toepassing op elke toepassing met 'n RSS-toevoer, dus dink ek sal dit ook hier deel!

3 Comments

 1. 1
  • 2

   Hallo Dan,

   Ek is nie presies seker wat u punt is nie, natuurlik is Twitter nie RSS nie. Publisering van RSS na Twitter is egter 'n baie effektiewe manier om u blog (of ander medium wat 'n feed gebruik) bekend te maak.

   Doug

 2. 3

  My probleem daarmee is dat dit niks nuttigs vir my doen nie. As ek wil weet wanneer u iets op u blog plaas, teken ek in op die RSS-toevoer. Alhoewel dit tot 'n sekere mate die vraag beantwoord "Wat doen ek?", Kan die antwoord van "pas op my blog gepos X" beter op ander maniere beantwoord word.

  Dit gaan nie verlore by my nie, want te min mense gebruik RSS en dat u dan die mense sal bereik wat Twitter gebruik, maar nie RSS nie, met behulp van twitterfeed. Maar Twitter is ook nie 'n feed aggregator nie. As iemand dit gaan doen, wil ek eerder sien dat hulle twee Twitter-rekeninge het - een wat slegs deur mense gegenereer word, en een wat optree om saam te voeg deur ook hul outomaties gegenereerde RSS-feed-tweets te wys. Dit is egter baie werk aan die bronkant.

  Aangesien dit my meer as die meeste mense irriteer, kan ek dit aan my kant aanspreek en 'n Twitter-kliënt gebruik wat twitterfeed-tweets filter, en miskien 'n GreaseMonkey-script om dieselfde op die Twitter.com-koppelvlak te doen.

  In 'n meer algemene sin is die probleem egter dat die gebruik van twitterfeed om die titel en URL van die boodskap outomaties te twiet, nie meta-data is nie. Dit sal goed wees as mense 'n geskikte opsomming van die blogpos op Twitter twiet (nie 'n voorskou of net die onderwerp nie) en dan na die volledige boodskap skakel. Dit sou eintlik waarde toevoeg, en iets wat ek nie sou kry as ek die titel van die boodskap in 'n RSS-leser sien nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.