Video: hoe om u blog op Twitter te publiseer

twitterfeed

Ek het hierdie video gisteraand voltooi om ons kliënte te voorsien instruksies oor hoe om hul blog op Twitter te publiseer via Twitterfeed en 'n RSS-toevoer. Dit is van toepassing op enige aansoek met 'n RSS-toevoer, dus dink ek sal dit ook hier deel!

3 Comments

 1. 1
  • 2

   Hallo Dan,

   Ek is nie presies seker wat jou punt is nie, natuurlik is Twitter nie RSS nie. Om van RSS na Twitter te publiseer is egter 'n baie effektiewe manier om jou blog (of ander medium wat 'n stroom gebruik) te publiseer.

   Doug

 2. 3

  My probleem daarmee is dat dit niks nuttigs vir my doen nie. As ek wil weet wanneer jy iets op jou blog plaas, sal ek op die RSS-stroom inteken. Al beantwoord dit in 'n mate wel die vraag "Wat doen ek?", kan die antwoord van "het pas X op my blog geplaas" beter op ander maniere beantwoord word.

  Dit is nie vir my verlore dat te min mense RSS gebruik nie, en dat jy dan daardie mense sal bereik wat Twitter gebruik maar nie RSS nie deur twitterfeed te gebruik. Maar Twitter is ook nie 'n voersamesteller nie. As iemand dit gaan doen, sal ek veel eerder wil sien dat hulle twee Twitter-rekeninge het – een wat slegs deur mense gegenereer is, en een wat optree om saam te voeg deur ook hul outomaties gegenereerde RSS-feed-tweets te wys. Dit is egter baie werk aan die bronkant.

  Dit is duidelik dat, aangesien dit my meer irriteer as die meeste mense, kan ek dit ook aan my kant aanspreek en 'n Twitter-kliënt gebruik wat twitterfeed-twiets uitfiltreer, en miskien 'n GreaseMonkey-skrip om dieselfde op die Twitter.com-koppelvlak te doen.

  In 'n meer algemene sin is die probleem egter dat die gebruik van twitterfeed om die pos se titel en URL outomaties te twiet nie inhoud is nie, dit is meta-data. Ek sal goed wees as mense 'n Twitter-lengte toepaslike opsomming van die blogplasing sou twiet (nie 'n teaser of net die onderwerp nie), en dan na die volledige pos skakel. Dit sou eintlik waardetoevoeging wees, en iets wat ek nie sou kry as ek die pos se titel in 'n RSS-leser sien nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.