Sluit u video-redakteur vir een hiervan met klanksynchronisering

Video redigering

Verlede week het ek gewerk aan die remixing van 'n getuigskrif van 'n klant. Die videograaf waarmee hulle gewerk het, was fantasties en het al die onbewerkte video's en klank aan hulle verskaf as hulle in die toekoms video's wou saamstel. Hulle het die rou MXF-lêers met my gedeel sodat ek dit kon aflaai, en ek het dadelik besef dat ek oor my kop was.

My gedagte was dat ek net die rou video's in iMovie gaan pop, die gesprek bymekaarmaak, 'n intro, outro en klankbaan daarop gooi en klaar is. Die professionele videograaf het egter verskillende hoeke van verskillende kameras vasgelê ... en slegs een beeld het die premium klank. Dit is normaal as u 'n professionele persoon is, maar dit was verby my kop.

Met iMovie of Windows Movie Maker het ek net een videotydlyn. Ek sou dus elke kamerahoek perfek moes wysig, en dan probeer om die video op die klankbaan aan te pas - 'n onmoontlike taak. En sonder die bykomende kamerahoeke, sou die video nie so treffend wees nie. Tyd om 'n pro te bel!

My videograaf het 'n ateljee naby my tuiskantoor, so ek ry af en gesels met hom om te sien wat daar gedoen kan word. Hy het my vinnig geleer oor die beperkinge van sagteware vir die redigering van video's en my gewys hoe hy maklik verskeie videospore of 'n aparte klanksnit by sy redakteur kan voeg en dit met 'n klik op die knoppie kan sinkroniseer.

Audio -sinchronisasie van Adobe Premiere Pro

AJ het 'n paar van AJ se gunsteling videobewerkingspakkette wat aangebied word, gedeel knipsinkronisering:

  • Adobe Premiere Pro - dit is 'n kiekie hierbo van AJ se gunsteling videobewerkingsagteware. Premiere Pro is die toonaangewende videobewerkingsagteware vir film, T en die internet.
  • Komponis Eerste - AVID is die toonaangewende standaard vir die redigering van speelfilms, shows en advertensies. Die feit dat hulle 'n gratis weergawe gemaak het, is GROOT! (AJ is ook AVID-gesertifiseer)
  • Hitfilm Express - Hitfilm express is die indy-redakteur van die Indy. Dit is ook gratis en dit is nie net 'n redakteur (soos premier) nie, maar ook 'n komponis (After Effects). AJ beveel hierdie een gewoonlik aan as 'n gratis alternatief.
  • FilmoraPro-videoredigeerder - Ek gebruik Wondershare se omskakelingsprogram en dit werk foutloos. Ek twyfel ongetwyfeld dat hul bekostigbare videobewerkingspakket net so goed is - en dit bied ook klanksinkronisering.

Klanksinkronisering kan enige snit met klank neem en die klankgolwe perfek pas, selfs al stem die klankgehalte nie ooreen nie. In hierdie geval het ek een videosnit met perfekte klank gehad, en een met alles wat die kamera opgetel het. Die sagteware het albei geïdentifiseer en pas perfek by die videospore. AJ kon dus die kamerahoeke omkeer terwyl hulle die goeie klankbaan handhaaf.

Binne enkele minute het AJ die video gereed gehad waarop ek ure probeer werk het. Dit het my regtig laat nadink oor die gebruik van iMovie vir my video-redigering. Met my Adobe Creative Wolk lisensie, ek kan Premiere Pro aflaai en leer ... so ek dink dit is tyd dat ek opgradeer!

Of dit nou meerdere videogrepe is met een wat die perfekte klank het, of dat dit meerdere videogrepe is en en 'n bykomende klankgreep van u opnemer ... hierdie pakkette sal beide klank- en videogrepe perfek gesinchroniseer sodat u dit nie hoef te doen nie!

En met veelvuldige video-tydlyne kan u die aansigte wat u wil hê om die video meer professioneel en effektief te maak, belyn en kies.

Opmerking: ek gebruik my geaffilieerde skakel vir die Adobe Creative Cloud.Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.