Pienk: as sake kaal is

Victoria Secret PinkToe my 15-jarige dogter met 'n Victoria Secret-tas in haar hand by die huis kom, het ek amper 'n beroerte gehad. Ek verwelkom al die opmerkings in hierdie berig oor hoe verskriklik ek 'n vader moet wees en dat ek my dogter se koopgewoontes beter moet monitor.

Eerlikwaar, ek het nie gedink daar is baie redes vir haar om baie jare by Victoria Secret te gaan koop nie. Jy weet ... nadat ek dood was.

Al my dogters se vriende dra op dieselfde oomblik dieselfde aantreklike uitrustings ... gemerk Pink oor hul gatte. Ek het gedink dat dit 'n nuwe handelsmerk was, wat oulik genoem is om jong dames te lok. Dit blyk dat ek gelyk het, maar ek het geen idee gehad dat Victoria Secret daaragter was nie. Victoria Secret gaan alles saam met hul Pink line - met 'n Pink webwerf, Collegiate line of Pink, 'n sosiale netwerk genaamd Pienk nasie - waarmee u kan staaf Facebook natuurlik musiek, downloads en selfs 'n t-hemp-ontwerper.

Ek sal miskien verstaan ​​dat Victoria Secret sy versamelings wil uitbrei en verskillende demografiese groepe wil bereik, maar om die jong tienerjare te bereik, raak 'n bietjie te naby aan die huis. As goeie vriend Adam Small (Indianapolis mobiele bemarking) so perfek gesê,

Dit lyk asof Pink die toegangspoort vir Victoria Secret is om jong vroue op baie vroeë ouderdomme aan te trek.

Tot my groot ontsteltenis het Victoria Secret natuurlik tieners as 'n nuwe markgeleentheid geïdentifiseer. Die klere is goedkoper as mededingers Abercrombie & Fitch en Hollister ... en dit blyk tieners sny uitgawes net soos almal.

Persoonlik wens ek dat die produkreeks baie te duur was vir my 15-jarige.

2 Comments

  1. 1

    Douglas,
    Ek is jammer dat ek nie kan sê wat u graag wil hoor nie. Ek was een week nadat ek 17 geword het, getroud. Ek weet hoe dit voel om 'n vrou / kind te wees. Dit is 'n baie moeilike tyd vir meisies, ewe skielik kyk die hele wêreld na hulle, en hulle is VROUE, nie meisies nie. My enigste raad is om seker te maak dat sy weet hoe lief jy haar het en daar vir haar is - maak nie saak wat nie - en baie geleenthede vir haar bied om uitdagende take en verantwoordelikhede aan te pak sodat sy aan die grootwordjare kan werk. Sorg dat sy weet dat dit korrek is om goed en met respek deur die seuns behandel te word, en wees daar om haar te vang as sy val. (Klink dit soos 'n groetekaartjie? Jammer) Wat PINK betref, het ek opgemerk dat sommige van die jong vroue by die werk net sake-e-posse in 'n pienk tipe, vreemd-verwante, begin stuur het? En nou dat ek ouer is, stem ek saam, wil ek hê dat die bemarking van seksualisering van jong vroue nie so gewild was of aanvaar word nie.

  2. 2

    Doug,

    U help om een ​​ding vir my uit te klaar, en daarom is daar soveel meisies wat die woord ROOK op hul boude het. Nou weet ek! Dankie dat ek my geleer het en voer gegee het as my 8-jarige dogter ooit vir PINKwear vra. Dit gaan nie gebeur nie (vir nou is dit).

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.