Pienk: as sake kaal is

Victoria Secret PienkToe my 15-jarige dogter met 'n Victoria Secret-tas in haar hand by die huis kom, het ek amper 'n beroerte gehad. Ek verwelkom al die kommentaar in hierdie berig oor hoe verskriklik ek 'n vader moet wees en dat ek my dogter se koopgewoontes beter moet monitor.

Eerlik gesê, ek het nie gedink daar is baie redes vir haar om baie jare by Victoria Secret te gaan koop nie. Jy weet ... nadat ek dood was.

Al my dogters se vriende dra op dieselfde oomblik dieselfde stylvolle uitrustings ... gemerk Pink oor hul gatte. Ek het gedink dat dit 'n nuwe handelsmerk was, wat oulik genoem is om jong dames te lok. Dit blyk dat ek gelyk het, maar ek het geen idee gehad dat Victoria Secret daaragter was nie. Victoria Secret gaan alles saam met hul Pink line - met 'n Pink webwerf, Collegiate line of Pink, 'n sosiale netwerk genaamd Pienk nasie - waarmee u kan staaf Facebook natuurlik musiek, downloads en selfs 'n t-hemp-ontwerper.

Ek sal miskien verstaan ​​dat Victoria Secret sy versamelings wil uitbrei en verskillende demografiese groepe wil bereik, maar om die jong tienerjare te bereik, raak 'n bietjie te naby aan die huis. As goeie vriend Adam Small (Indianapolis mobiele bemarking) so perfek gesê,

Dit lyk asof Pink die toegangspoort vir Victoria Secret is om jong vroue op baie vroeë ouderdomme aan te trek.

Tot my groot ontsteltenis het Victoria Secret natuurlik tieners as 'n nuwe markgeleentheid geïdentifiseer. Die klere is goedkoper as mededingers Abercrombie & Fitch en Hollister ... en dit blyk tieners sny uitgawes net soos almal.

Persoonlik wens ek dat die produkreeks baie te duur was vir my 15-jarige.

2 Comments

  1. 1

    Douglas,
    I’m sorry I can’t say what you would like to hear, I was married one week after I turned 17. I know what it feels like to be a woman/child. This is a very tough time for girls, all of a sudden the whole world is looking at them, and they’re WOMEN, not girls. My only advice is to make sure she knows how much you love her and are there for her – no matter what – and provide lots of opportunities for her to take on challenging tasks and responsibilities so that she can work on growing up. Make sure she knows it’s correct to be treated well and respectfully by the boys, and be there to catch her when she falls. (Does this sound like a greeting card? Sorry) As far as PINK, I noticed that at work some of the young women just started sending business emails in pink type, strange – related? And now that I’m older, I do agree, I wish marketing of sexualization of young women weren’t so popular – or accepted.

  2. 2

    Doug,

    You help clarify for me one thing and that is why are so many girls have the word PINK on their butts. Now I know! Thanks for me educating me and giving me some fodder if my 8 year-old daughter ever asks for some PINKwear. Ain’t gonna happen (for now that is).

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.