'N Sosiale netwerk vir veterane van die Amerikaanse vloot!

Navy veeartse'N Paar jaar gelede het ek die domein gekoop NavyVets.com. Ek het geen tyd gehad om daadwerklik aan die uitbou van 'n webwerf te werk nie, en daarom het ek die domein aangepas Sedo.com om te sien of daar enige belangstelling daarin is en om 'n bietjie advertensiedollars te kry. Little beteken eintlik niks ... vir die duisende treffers elke maand het ek waarskynlik net hier en daar 'n sent gekry.

Met die toeneem van sosiale netwerke, het ek begin om verskillende pakkette vir sosiale netwerke wat ek op die webwerf sou installeer, te toets. Ek het gelaai Elgg maar dit was nie die maklikste pakket om aan te pas en aan die werk te gaan nie.

Ongeveer daardie tyd het ek begin werk aan 'n logo vir die webwerf. Ek het basies die USN-embleem geneem en met behulp van Illustrator al die lae geskei en 'n mate toegevoeg.

'N Paar dae gelede het ek begin kyk Waarskuwing. Die eerste keer wat ek Ning 'n paar jaar gelede gesien het, was die eerste keer Mashup-kamp. Dit was baie intrigerend ... sagteware waarmee u persoonlike kode bo-op hul platform kon skryf ... nie regtig 'n inprop nie, maar baie meer robuust.

Waarskuwing het 'n fantastiese sosiale netwerk gebou wat maklik oopgemaak kan word! Dit het my baie langer geneem om die logo te bou as om die sosiale netwerk aan die gang te kry!

Ek het wel gekies vir 'n paar vooraanstaande ala carte-opsies - privaat domein, my eie advertensies en die verwydering van al die Ning Bling. Ek dink dit lyk goed! Nou moet ek net nog 'n paar veeartse vind wat belangstel! Ek dink dit is 'n redelik cool storie - a Navy veteraan sosiale netwerk... besit en bestuur deur 'n vlootveteraan!

9 Comments

 1. 1
  • 2

   Ek was regtig verbaas oor hoe maklik dit was om te gebruik, JD! Ek dink die uitleg kan ekstra hulp gebruik, maar dit sal daar kom!

   Die webwerf het vanaand die eerste registrasie gekry! Woohoo!

 2. 3

  Bly om te sien dat jy iets met die domein begin het (so 'n wonderlike domein!). Ek gebruik Ning al 'n kort rukkie met IndyLance en dit was tot dusver redelik goed. Ek het nog nie veel met enige gevorderde funksies geknoei nie, maar dit is skaars om na sommige van u kode op 'n gratis diens te kyk.

  Ek het nie tyd gehad om na die Ning API of die moontlikhede met Google's Open Social te kyk nie. Ag, my nimmereindigende taaklys.

 3. 5
  • 6

   Ek het eintlik die grootste deel van die dag vandag neergestort - ek het 'n erge keelpyn. Dit is die eerste teken dat ek te veel ure werk. Ek sal vanaand lekker slaap en weer soggens weer daarby wees!

 4. 7

  Dit is regtig cool. Ek het meer as 'n paar idees vir sosiale netwerk-webwerwe en het al van Ning gehoor, maar ek het dit nog nie getoets nie. Ek sal dalk moet. Ek hoop dat dit vir u begin opstyg.

  Die Big Dumb Bemarker

 5. 8

  Sjoe! Baie skerp webwerf! Ek het van Ning gehoor, maar het geen idee hoe kragtig dit was nie. Ek sal beslis hierna kyk. Dankie!

 6. 9

  Jammer dat u hoor dat u probleme met Elgg gehad het, ek sou belangstel om te weet waar u dit moeilik gevind het om op te stel. Dinge verander vinnig met Elgg, byvoorbeeld die volgende weergawe, wat in Desember verwag kan word, sal 'n verbeterde installeerder insluit. Boonop is die Elgg-ontwikkelaarsgemeenskap lewendig met baie mense wat bereid is om te help. As u dus die behoefte het om u lede 'n hoër vlak van privaatheidsbeheer te bied, of as u ongemaklik voel oor een maatskappy wat al u data bestuur, dan is ons welkom om weer by Elgg.org in te kom 😉

  Sterkte met hierdie projek!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.