'N Sosiale netwerk vir veterane van die Amerikaanse vloot!

Navy veeartse'N Paar jaar gelede het ek die domein gekoop NavyVets.com. Ek het geen tyd gehad om werklik aan die uitbou van 'n webwerf te werk nie, en daarom het ek die domein aangeskakel Sedo.com om te sien of daar enige belangstelling daarin is en om 'n bietjie advertensiedollars te kry. Little beteken eintlik niks ... vir die duisende treffers elke maand het ek waarskynlik net hier en daar 'n sent gekry.

Met die toeneem van sosiale netwerke, het ek begin om verskillende pakkette vir sosiale netwerke wat ek op die webwerf sou installeer, te toets. Ek het gelaai Elgg maar dit was nie die maklikste pakket om aan te pas en aan die gang te kom nie.

Ongeveer daardie tyd het ek begin werk aan 'n logo vir die webwerf. Ek het basies die USN-embleem geneem en met behulp van Illustrator al die lae geskei en 'n mate toegevoeg.

'N Paar dae gelede het ek begin kyk Waarskuwing. Die eerste keer wat ek Ning 'n paar jaar gelede gesien het, was die eerste keer Mashup-kamp. Dit was baie intrigerend ... sagteware waarmee u persoonlike kode bo-op hul platform kon skryf ... nie regtig 'n inprop nie, maar baie meer robuust.

Waarskuwing het 'n fantastiese sosiale netwerk gebou wat maklik oopgemaak kan word! In werklikheid het dit my baie langer geneem om die logo te bou as om die sosiale netwerk aan die gang te kry!

Ek het wel gekies vir 'n paar vooraanstaande ala carte-opsies - privaat domein, my eie advertensies en die verwydering van al die Ning Bling. Ek dink dit lyk goed! Nou moet ek net nog 'n paar veeartse vind wat belangstel! Ek dink dit is 'n redelik cool storie - a Navy veteraan sosiale netwerk... besit en bestuur deur 'n vlootveteraan!

9 Comments

 1. 1

  Doug, goeie inligting, ek ken 'n paar mense wat besig is met 'n paar klein sosiale netwerke en sal jou plasing met hulle deel!

  • 2

   Ek was regtig verbaas oor hoe maklik dit was om te gebruik, JD! Ek dink die uitleg kan addisionele hulp gebruik, maar dit sal daar kom!

   Die webwerf het vanaand sy eerste registrasie gekry! Woohoo!

 2. 3

  Bly om te sien dat jy iets met die domein begin het (so 'n wonderlike domein!). Ek gebruik Ning vir 'n kort tydjie saam met IndyLance en dit was tot dusver redelik goed. Ek het nie te veel gemors met enige gevorderde kenmerke nie, maar dit is skaars om na sommige van jou kode op 'n gratis diens te kan kyk.

  Ek het nie tyd gehad om na die Ning API of die moontlikhede met Google se Open Social te kyk nie. Ag, my nimmereindigende to-do list.

 3. 5
  • 6

   Ek was eintlik die meeste van die dag vandag neergestort - ek het 'n erge seer keel. Dit is die eerste teken dat ek te veel ure werk. Ek sal vanaand lekker slaap en in die oggend terug wees!

 4. 7

  Dit is regtig cool. Ek het meer as 'n paar idees vir sosiale netwerk-webwerwe, en het van Ning gehoor, maar ek moet dit nog uittoets. Ek moet dalk. Ek hoop dit begin vir jou posvat.

  Die Groot Stomme Bemarker

 5. 8

  Sjoe! Baie skerp webwerf! Ek het van Ning gehoor, maar het geen idee gehad hoe kragtig dit was nie. Ek sal beslis hierna kyk. Dankie!

 6. 9

  Jammer jy hoor jy het probleme met Elgg, ek sal belangstel om te weet waar presies jy dit moeilik gevind het om op te stel. Dinge verander vinnig met Elgg, bv. die volgende vrystelling, wat in Desember verwag word, sal 'n verbeterde installeerder insluit. Boonop is die Elgg-ontwikkelaarsgemeenskap lewendig met baie mense wat bereid is om te help. Dus, as jy ooit die behoefte vind om jou lede 'n hoër vlak van privaatheidbeheer te bied, of begin ongemaklik voel oor een maatskappy wat al jou data bestuur, verwelkom ons jou om weer by Elgg.org te kom inloer 😉

  Sterkte met hierdie projek!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.