Verizon het goed gedoen vandag! AT&T nie so goed nie ...

Depositphotos 27693405 s

Soms gebruik ek my blog as 'n boeliekansstoel as dit by verbruikersake kom. Dit is nie soveel om die maatskappy in die verleentheid te stel as om my frustrasie uit die weg te ruim nie. In 'n vorige berig het ek klap AT&T en het hul onbekwame vermoë om 'n enkele item op 'n werkbestelling te voltooi, uiteengesit. Vandag het hulle hul aanbod gemaak - die fooie wat hulle per ongeluk bygevoeg het, omgekeer en $ 500 van ons maatskappy se telefoonrekening afgeskop. Ek was nie gelukkig met die resolusie nie - ons het duisende dollars verloor aan produktiwiteit en reputasie weens die ooreenkoms. Hulle het egter 'n aanbod gemaak en ons moes aanbeweeg.

Verizon; daarenteen het al my verwagtinge oortref. Ek het pas 'n foonrekening van $ 400 ontvang. Ai! Nadat ek 30 minute aanlyn deurgebring het om te probeer vasstel wat my piek, buite-piek, gedeelde, ensovoorts was, en hoe elkeen van die drie telefoonnommers verantwoordelik was vir wat ... ek opgegee het. Ek het 'n e-pos aan Verizon gestuur om 'n verduideliking te vra.

Die kwessie het beslis te wyte gekom aan die verkeerde plan nadat ek 'n foon vir my dogter bygevoeg het. Die persoon wat my teruggeskryf het, Renae, het 'n gedetailleerde uiteensetting van al die aanklagte geskryf. Nadat ek opgemerk het dat ek het my plan 'n week of wat gelede aan te pas, het sy 'n krediet van $ 100 by my rekening gevoeg. Dankie Verizon!

Ek moet ook byvoeg dat ek haat dat VZ Navigator nie toeganklik is nie buite my eie Verizon-rekening, maar die werklike motornavigasie is uitstekend! Dit is nie nodig om 'n GPS eenheid met hierdie sagteware en met u selfoon. Ek het die Razr en kan die telefoon op die passasiersitplek neersit en die instruksies perfek hoor.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.