Genereer sleutelwoorde dinamies vir advertensies

Depositphotos 27736851 s

Terwyl jy lees John Chow se webwerf, Ek het vergeet dat ek by AuctionAds aangemeld het, maar nooit die kode op my webwerf geplaas het nie. Vanaand het ek die kode op my enkele plasings bygevoeg tussen die inhoud van die boodskap en die afdeling vir kommentaar. Ek sien daarna uit om te sien hoe hulle presteer.

AuctionAds het 'n pragtige funksie waar u die sleutelwoorde kan spesifiseer waarmee u advertensies wil genereer. In plaas daarvan om 'n paar algemene voorwerpe vir my hele webwerf uit te vind, stel ek die Ultimate Tag Warrior-inprop om (weer) te gebruik!

'%tag%', 'default'=>'; %tag%'),3); ?>; keyword81; keyword861";
auctionads_color_border = "CCCCCC";
auctionads_color_bg = "FFFFFF";
auctionads_color_heading = "9F07428";
auctionads_color_text = "468";
auctionads_color_link = "60f00";
auctionads_options = "n";-->

AuctionAds vereis dat u u sleutelwoorde vir die advertensie formateer met semi-dubbele punt as die skeiding. As gevolg hiervan moet u die uitvoer van die Ultimate Tag Warrior-kode opmaak. Ek het myne geformateer om die eerste merker op te noem en dan 'n semi-dubbelpunt en spasie tussen die res te plaas. Daarbenewens het ek 'n maksimum van drie sleutelwoorde gespesifiseer wat vertoon moet word en gevolg dit met drie standaard sleutelwoorde wat ek altyd 'n advertensie sal vertoon.

As u die advertensie op die inhoud rig, moet die deursyfer van die advertensie verhoog word. Ek het onlangs Google Adsense versus Google Referrals op een van my webwerwe getoets, en Adsense het ongeveer 8 keer die deursyfer gehad. Relevansie op advertensies is alles! As u nie relevante advertensies lewer nie, sal u u lesers net irriteer, anders sal hulle die advertensies ignoreer. Niemand wil dit hê nie!

Een opmerking: As u die kode eintlik toets, mag u eers geen resultaat terugbring nie. Die mense by Auction Ads beweer dat dit 'n tydjie neem om die trefwoordresultate op te stel. Ek is nie seker hoe lank dit neem nie. U kan wel steeds verwysingsinkomste van die Auction Ads-koppelvlak af kry!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.