Los u domein vir wat u doen

Hoeveel mense soek iemand wat weet wat jy doen? Nou ... hoeveel mense soek nou eintlik vir jou?

Dus ... as u op die internet wil soek vir wat jy doen, waarom sou jy koop jou naam as 'n domeinnaam en 'n blog daarop sit? U mag nie wil nie. Koop 'n domeinnaam wat eers weerspieël wat jy doen. Totdat mense weet wie u is, is dit hoe hulle u sal vind.

As u genoeg inhoud kry en volg, sal Google sorg om hulle te laat vind.

4 Comments

 1. 1

  Haai Doug!

  Goeie raad. Ek dink ek is miskien skuldig daaraan om dieselfde ding te doen. Miskien was dit om my persoonlike "handelsmerk" op te bou, of net die feit dat ek ander mense sien doen het! Laat my twee keer dink! Dankie vir die uitdagende boodskap!

 2. 2

  Goeie raad Doug. Dit is waarskynlik die eerste raad wat ek vir almal sal gee wat 'n webwerf oprig. Voorbeeld ... as u popcorn verkoop en u maatskappy se naam is iets soos Natural Harvest of iets dergeliks. Neem die naam http://naturalharvest.com 'n baie slegte idee vanuit 'n bemarkingsoogpunt. Dit sal baie meer waardevol wees om te hê http://popcorn.com . Ek is seker dat albei die URL's geneem word, maar u kry die idee.

 3. 3

  Ek het hiermee gesukkel toe ek die eerste keer my webwerf begin saamstel het. Ek het besluit om te gaan met die "Wat" in plaas van die "Ek", want ek het geweet dat ek nie wil hê dat dit 'n plek vir my moet wees om te redder nie, maar eerder 'n bron vir ander mense. Ek dink dit is 'n belangrike stap in die beplanningsproses. U advies is eenvoudig en is heeltemal sinvol!

 4. 4

  Ek stem saam, ek verstaan ​​waarom mense dalk hul name wil koop, maar wat is die punt, tensy u alreeds die naamkrag het? U URL moet weerspieël watter tipe webwerf / blog dit is en wat lesers kan verwag.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.