Los u domein vir wat u doen

Hoeveel mense soek iemand wat weet wat jy doen? Nou ... hoeveel mense soek nou eintlik vir jou?

Dus ... as u op die internet wil soek vir wat jy doen, waarom sou jy koop jou naam as 'n domeinnaam en 'n blog daarop sit? U mag nie wil nie. Koop 'n domeinnaam wat eers weerspieël wat jy doen. Totdat mense weet wie u is, is dit hoe hulle u sal vind.

As u genoeg inhoud kry en volg, sal Google sorg om hulle te laat vind.

4 Comments

 1. 1

  Haai Doug!

  Goeie raad. Ek dink ek kan skuldig wees aan dieselfde ding. Miskien was dit om my persoonlike "handelsmerk" op te bou of net die feit dat ek ander mense dit sien doen het! Laat my twee keer dink! Dankie vir die uitdagende pos!

 2. 2

  Goeie raad Doug. Dit is seker die eerste raad wat ek vir enigiemand sal gee wat 'n webwerf opsit. Voorbeeld ... as jy springmielies verkoop en jou maatskappy se naam is iets soos Natural Harvest of so iets. Neem die naam http://naturalharvest.com sou 'n baie slegte idee wees uit 'n bemarkingsoogpunt. Dit sal baie meer waardevol wees om te hê http://popcorn.com . Ek is seker beide van daardie URL's is geneem, maar jy kry die idee.

 3. 3

  Ek het hiermee gesukkel toe ek die eerste keer begin het om my webwerf saam te stel. Ek het besluit om met die "Wat" in plaas van die "Ek" te gaan, want ek het geweet ek wou nie hê dit moet 'n plek wees vir my om te lewe nie, maar eerder 'n hulpbron vir ander mense. Ek dink dit is 'n belangrike stap in die beplanningsproses. Jou raad is eenvoudig en maak volkome sin!

 4. 4

  Ek stem saam, ek verstaan ​​hoekom mense dalk hul name wil koop, maar tensy jy reeds die naamkrag het, wat is die punt? Jou URL moet weerspieël watter tipe webwerf/blog dit is en wat lesers kan verwag.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.