Duet: gebruik u iPad as 'n addisionele monitor

Gebruik iPad vir 'n ander skerm

Af en toe ontdek u 'n wonderlike toepassing wat u wonder hoe u ooit daarsonder gedoen het. Ek het al baie saam met kliënte en in kollegas in die land gewerk, maar ek het dit moeilik gevind om net met een skerm produktief te wees. Ek was bederf deur verskeie skerms by my kantoor te hê, en ek wou iets vir die pad hê.

In 'n Utah-studie is bevind dat werkers 'n hupstoot van 44% getoon het produktiwiteit vir teks take en 'n styging van 29% vir sigblad take as u van 'n enkele skuif skerm 'n dubbele-monitor stel op.

Dell

Ek het 'n app vir iPad ontdek, duet, wat deur sommige Apple Engineers ontwerp en gebou is, en dit was wonderlik. Latency is ongelooflik, ek kan nog steeds die aanraakskerm gebruik, en ek kan selfs die aanraakbalk op die iPad-skerm inskakel.

Hier is 'n opname van my afgeleë lessenaar by een van my kliënte. Ek is ingeprop in 'n DisplayLink-aansluitbaar vir die lessenaarmonitor en netwerk, laat my iPad Pro dan via USB in die DisplayLink ingeprop word. Die DisplayLink is nie 'n vereiste stuk hardeware nie ... dit is net wat hulle by hierdie spesifieke kliënt het.

Duet Display en DisplayLink Plugable

Ek kan die skerms in lyn bring met OSX se skerminstellings en kan oor enige skerm sleep en laat val.

As ek vertrek, bring ek net my skootrekenaar en iPad na enige plek en plugin waar ek ook al is. Die Duet-app moet op albei toestelle gebruik word, maar die opstel was 'n briesie en sodra ek via USB ingeskakel het, het die monitor gelewe. Ek kan selfs nog die ander iPad-toepassings gebruik as ek wil.

Duet het ook hul sagteware vir 'n rekenaar beskikbaar gestel!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.