Gebruik Google Docs saam met WordPress?

wordpress logo

NOTA: Hierdie funksie word nie meer ondersteun deur Google Docs maar daar is 'n Google Doc to WordPress-byvoeging beskikbaar.

U het gehoor hoe ek tjank oor die WordPress-adminpaneel, dit is redelik grusaam vir die beginnerblogger en het regtig 'n gesigsheffing nodig. Dit is die algemeenste klagte wat ek ontvang as ek mense op die platform kry. Sommige mededingers luister ... SixApart is pas bekendgestel VOX met 'n baie mooi gebruikerskoppelvlak. Dit lyk asof WordPress ook die boodskap kry en saamwerk met KnowNow aan 'n nuwe Enterprise-weergawe van WordPress.

Een van my laaste inskrywings het gepraat oor die verlies van my hele blogpos enkele minute voordat ek dit gepos het. Een van my tegniese ghoeroes, Dale McCrory, by die werk het gevra waarom ek nie net gebruik nie Google Docs om op my blog te plaas. Huh? Regtig? Ja! Regtig!

Met Google Docs het u die vermoë om u dokument direk op u blog te plaas! Dit is hoe:

1. Klik op "Publiseer" en "Plaas op blog":

Google Docs Publish

2. Kies dan u blogtipe vanaf die koppelvlak. Of as u u eie WordPress-werf aanbied, kan u dit op die volgende manier instel:

Google Docs publiseer op WordPress

Google Docs het 'n 'outo-stoor'-funksie sodat u nie u werk verloor nie! Nogal oulik!

12 Comments

 1. 1

  Ek sal dit moet probeer. Ek het eers die afgelope week Google Docs probeer, en voel nog steeds wat dit bied.

  Ek gebruik reeds die GSpace-inprop vir Firefox sodat ek 'n GMail-rekening kan gebruik vir aanlyn lêerberging. En het u die Performancing-uitbreiding vir Firefox probeer? Dit is 'n redelik cool manier om op enige blog te plaas en vermy die behoefte om aan te meld by u admin-area, deur te kliek om 'n pos te skryf, ens.

  Baie minder moeisaam. En die Tiger Administration-inprop bied 'n baie aangenamer en nuttige koppelvlak vir WP-administreerders as die standaard, wat eerlikwaar vervelig en plat is. x

 2. 2

  Hallo Andy!

  Ek het pas begin om Docs te gebruik en hou daarvan. Ek het nog steeds 'n moeilike tyd om WordPress nie te gebruik nie, maar ek hou daarvan om foto's, tags, trackbacks, ens. In my plasings te plaas.

  Ek het ook die Performancing-uitbreiding en ek het dieselfde probleem, ek kan nie die res van die cool dinge doen nie. Die Tiger Administration is iets wat ek al 'n rukkie gebruik en ek hou baie daarvan.

  Ek wens ek kon 'n paar maande afneem en die admin vir WordPress herbou. Ek dink SixApart is besig met Vox, hulle het die blogadministrateur aansienlik vereenvoudig. WordPress is besig met 'KnowHow' ... so ons sal sien of dit lei tot 'n beter admin.

  Dankie vir die kommentaar!
  Doug

 3. 3

  Ek weet nie van die Performancing-uitbreiding nie. Ek het dit een keer gebruik, dit het vreemde formateringsprodukte opgelewer en het 'n bietjie uitgebreek uit die standaard CSS van my blog. Hulle het egter nou die naam verander, ScribeFire, dink ek, en die maatskappy lyk asof dit baie tyd verloor.

 4. 4

  Dit werk nie vir my nie. As ek op Test druk, word daar gesê: 'Ons het 'n fout ondervind wat ons onmiddellik sal ondersoek. Jammer vir die ongerief."

 5. 8
 6. 9

  Ek het 'n vreemde situasie waarin ek twee Gmail-rekeninge het met Google Docs geaktiveer, en een rekening het die boodskap 'Post to Blog' en die ander kan ek nie agterkom waar ek dit kan aktiveer nie. Dit ontbreek eenvoudig.

 7. 10

  Hallo Douglas,

  Goeie boodskap, maar helaas ondersteun Google nie meer hierdie funksie nie, dus is u boodskap verouderd. U moet u boodskap opdateer of verwyder om nie iemand se tyd te mors wat op soek is na 'n regte oplossing nie. 

  Cheers!

 8. 12

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.