Leesblad opgedateer

Ek laai die Amazon WordPress-inprop vandag - dit doen die werk! Ek het my lees bladsy, maar het gedink jy wil graag sien wat ek in al my vrye tyd doen :).

Lees tans
In Cold BloodSlange in pak: wanneer psigopate werk toe gaanAs Harry Potter General Electric: Leierskapwysheid uit die wêreld van die towenaars gehardloop hetKlein is die nuwe groot: en 193 ander tariewe, verpligtinge en merkwaardige besigheidsidees

My gunsteling tydskrifte
Praktiese webontwerpBusiness 2.0 (6-maande-intekening) met $ 5 bonus

My gunsteling blogboek
Naakte gesprekke: hoe blogs die manier verander waarop ondernemings met klante praat

My gunsteling LAMP-boeke
PHP en MySQL Webontwikkeling (3de uitgawe) (ontwikkelaarsbiblioteek)

My gunsteling Cascading Style Sheets (CSS) -boek
Die Zen van CSS -ontwerp: visuele verligting vir die internet (stemme wat saak maak)

My gunsteling Ajax-boeke
Professionele Ajax (programmeerder tot programmeerder)Ajax Hacks (Hacks)JavaScript en Ajax vir die web, sesde uitgawe (Visual QuickStart Guide)

My gunsteling Illustrator- en Photoshop-boeke
Illustrator CS2 vir Windows en Macintosh (Visual QuickStart Guide)Photoshop CS2 vir Windows en Macintosh (Visual QuickStart Guide)

My gunsteling leierskapsboeke
Breek eers al die reëls: wat die wêreld se grootste bestuurders anders doen

My gunsteling besigheids- en bemarkingsboeke
Blink: die krag van dink sonder om te dinkDie Wenkpunt: Hoe min dinge kan 'n groot verskil maakToestemmingsbemarking: om vreemdelinge te verander in vriende en vriende in klantePers koei: transformeer jou besigheid deur opmerklik te weesAlle bemarkers is leuenaars: die krag om outentieke stories in 'n wêreld met lae vertroue te vertelFreakonomics: A Rogue Economist Explore the Hidden Side of EverythingStrategiese databasisbemarking

My gunsteling boeke oor tegnologie, ontwikkeling en produkbestuur
Die pragmatiese programmeerder: van reisman na meesterCrypto: Hoe die kode-rebelle die regering verslaan om privaatheid in die digitale era te red

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Dankie vir die lys, daar is 'n paar wat ek beslis na sal kyk.
    (As 'n opmerking, ek moes lag toe Amazon voorstel dat diegene wat in die "pers koei" bemarkingsboek belangstel, dalk ook belangstel in "Suiwelboerdery en koeiversorging vandag â?? Leer hoe moderne melkboere vir hul koeie omsien en die omgewing.”
    Ek twyfel nogal dat …

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.