Lyk u bladsy met u intekenaar so?

bedank

Ek is ingeteken op 'n taamlike ingewikkelde stapveldtog van 'n maatskappy met 'n dwingende aanbod. Die e-posse was gewone teks, maar het 'n uitstekende lang kopie gehad. Elke keer as ek op hul webwerf opgetree het, het ek verskillende inhoud gekry op grond van my aktiwiteit (of onaktiwiteit). Vandag het ek 'n goedgeskrewe e-pos ontvang, maar ek het besluit om van die aanbod af te sien en uit te teken vir die e-pos.

Hier is hoe hulle gegroet het:

Teken die bestemmingsbladsy uit

Ai! Dit is die boodskap hieragter, "jy het opgehou speel, so ons gaan na die volgende suiker ... sien jou!"

Slegs sonder die “sien jou!”.

Drie komponente vir u aftekenlandingbladsy:

 • Rolgebaseerde intekeninge - Bied onderwerpgebaseerde afmeldings in plaas van 'n meester-uitteken. Dit kan so eenvoudig wees soos: "U is uitgeteken vir hierdie e-posveldtog. Hier is 'n paar ander onderwerpe waarin u dalk sou belangstel:" met 'n aanbod om aan te sluit by ander. U kan selfs probeer om 'n aansporing daaraan te heg.
 • Redes om uit te teken - Vra hoekom! Waarom het hulle ingeteken? Was dit te veel e-posse? Nie genoeg? Stel nie belang nie? Geen e-posveldtog is perfek nie, hoekom vra u nie hoe u beter kan doen nie? Bedank hulle vir hul deelname en vra om verskoning as hulle 'n rede kies wat sê: "jy suig!".
 • Bykomende aanbiedinge - Gebruik al die bladsye vaste eiendom vir ander aanbiedinge! Moenie 'n groot wit leë bladsy na hierdie persoon gooi nie! Hulle was die een of ander tyd met belangstelling en opset daar (toe hulle ingeteken het). Hoekom wys u nie u nuutste produkte, dienste, wit papier, ens. Nie? Wat van sosiale profiele om te volg?

Toe ek vir ExactTarget gewerk het, het ek hierdie algemene voorbeeld stelselwyd geïmplementeer (en bemarking het die kopie en ontwerp gedoen). Die bladsy het 'n dankie, 'n blur oor ExactTarget, 'n gepersonaliseerde demo-skakel, sowel as skakels na die res van hul webwerf!

ExactTarget afmeld bladsy

Soms begin die verkoop wanneer die klant of die vooruitsig by die deur uitstap. U het die geleentheid om 'n blywende indruk te maak; mis dit nie met 'n leë bladsy nie!

5 Comments

 1. 1

  Ek wonder hoe my verouderde (maar web-geskikte) grootouers "verwyder" kan interpreteer (met die veronderstelling dat hulle kan uitvind hoe om uit te teken by enigiets. Van die internet verwyder? Verwyder van hul hoëspoedverbinding? Uit hul huis verwyder? Ek kan net hul desperate pleidooie om hulp voorstel ….

 2. 3

  Douglas, dit is 'n goeie wenk. My uitteken is glad nie so erg nie, maar dit is ook nie skitterend nie. Ek vra hoekom hulle uitgeteken het en bedank hulle dat hulle gelees het.

  Maar ek dink dit is 'n goeie idee om die bladsy weer te besoek om te sien wat hulle sien en seker te maak dit is die boodskap waarmee jy hulle wil laat.

 3. 4

  Ek dink 'n "mooier totsiens bladsy" is OK. Maar ek het 'n vermoede dat dit nutteloos is tensy jy die gebruiker herinner aan die inligting waarop hulle uitteken.

  Gewoonlik, as iemand die moeite doen om die uittekenskakel te klik, is dit 'n uitgemaakte saak.

  Wat 'n dialoog betref wat vra hoekom die gebruiker uitteken, wil ek graag 'n paar konkrete statistieke sien oor of die gebruiker die vorm invul en wat hulle sê.

  Persoonlik, wanneer 'n "Hoekom gaan jy"-boks of bladsy laai nadat ek my wense bevestig het … wag ek nie eers vir die bladsy om te laai voordat ek die blaaier se toemaakknoppie druk nie.

  • 5

   Hi Chris,

   Ek stem saam dat die uitteken waarskynlik 'n uitgemaakte saak is - my punt is dat jy kan voortgaan om 'n verhouding met die persoon te probeer bou en aan hulle alternatiewe produkte of dienste te voorsien.

   Trouens, ek dink 'n goeie manier om 'n bladsy soos hierdie te hanteer, is om jou ontledingspakket te monitor en te sien hoeveel mense interaksie het NA die uitteken!

   Dankie!
   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.