Onbemande bemarkingsdrones

Phantom Drone-kamera

Verlede Vrydag het ek 'n groot debat gevoer met 'n vriend van my, Bill Hammer. Sy standpunt was dat 'n groot militêre begroting niks anders gedoen het as om die ekonomie te begrawe nie. Ek het teëgestaan ​​dat die weermag op baie maniere die ekwivalent is van die regering wat fondse belê in die ontwikkeling van nuwe tegnologieë en massaproduksie. Ek wil byvoeg dat, in die saak van 'doodmaak of doodgemaak word', die belange nie hoër is as dit kom by die behoefte aan kwaliteit en produktiwiteit nie.

(Moet asseblief nie vir my 'oorlogsverkoper' doodsdreigemente met hierdie boodskap skryf nie. Ek is absoluut nie en gesê dat die prys van tegnologie en massaproduksie die moeite werd is om bloed oor te stort.)

Met alles gesê, kyk na Gizmodo se artikel oor onbemande bemarkingshommels. Invloed en outomatisering! Ek is natuurlik nie seker dat dit 'n oorwinning vir verbruikers is nie. Die laaste ding wat ek wil hê, is 'n vlieg deur my Bluetooth-PDA te gons en my te vertel dat deodorant die volgende blok te koop aangebied word.

Miskien het Bill 'n punt gehad ...

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.