U bemarkingsplatforms is nie so akkuraat as wat u dink nie

Baie mense besef nie die beperkings van analytics en bemarkingsplatforms in meet unieke besoekers. Die meeste van hierdie platforms meet 'n besoeker deur 'n koekie, 'n klein lêer waarna verwys word elke keer as 'n besoeker met dieselfde blaaier na die webwerf terugkeer. Die probleem is dat ek u werf nie weer in dieselfde blaaier mag besoek nie, of dat ek my koekies kan verwyder.

As ek u werf op my selfoon, tablet, skootrekenaar en lessenaar besoek, het ek net 4 unieke besoekers geword. As ek my koekies 'n paar keer skoongemaak het en na u webwerf teruggekeer het, het ek net meer unieke besoekers geword. MediaMind gebruik 'n tegniek genaamd die aangepaste unieke besoeker en hulle verduidelik dit in hierdie video - deur 'n eie aanpassingsalgoritme toe te pas op u gehoorstatistiek. Hulle verduidelik die oorrapportering van unieke besoekers hier:

Die probleem is nie net met u nie analyticsegter. Dit het 'n groot invloed op gesofistikeerde aanlyn bemarkingsplatforms wat die besoeker se gedrag en demografie oor tyd dop. comScore voorspel die verwydering van koekies as 'n veel groter probleem. Van comScore, teiken akkuraatheid met behulp van koekies (% van die indrukke akkuraat gelewer):

  • 70% vir 1 demo (bv. Vroue)
  • 48% vir 2 demonstrasies (bv. Vroue van 18-34 jaar)
  • 11% vir 3 demonstrasies (bv. Vroue van 18-34 jaar met kinders)
  • 36% vir gedragsteikens

Dit is nie bedoel om u te minag nie analytics of u bemarkingsautomatiseringsplatform. Dit is net 'n waarskuwing as u vertrou op hierdie meganismes. Vir bemarkers is dit waar platforms met aanmeldings en integrasies van derdepartye u besoekers akkurater op mediums en sessies kan rig. As u vereis dat u besoeker op die internet, op u mobiele app of enige ander koppelvlak moet aanmeld, kan u die besoekers beter teiken en meer akkuraat die aantal unieke besoekers.

Gewilde inligting is baie belangriker as u hierdie maatstawwe gebruik. Die foutmarge tussen mediums sal nie dramaties verander nie. As u unieke besoekerstellings mettertyd opwaarts neig, dan doen u die regte ding. As dit nie die geval is nie, het u waarskynlik nog werk om te doen.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    nyfv Onlangs het ek regtig kontant gehad en debiteure het my van alle kante geëet. dit was TOTDAT ek geleer het om geld te genereer .. op die internet. Ek het SurveyMoneMaker Point Net besoek, en begin om opnames vir kontant in te vul, en regtig, ek het baie meer geld kon regkry !! ek is bly dat ek dit gedoen het .. mKBu

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.