Oorweldig deur die oorweldigende kenmerke van Google Wave

google waai

Ek gebruik Google Wave nou vir 'n aantal maande. Toe ek die eerste keer van Wave hoor, het ek gedink dit klink asof dit interessant kan wees. Ek kyk toe na die ongelooflike lang video oor die instrument en is oorweldig deur die krag en potensiaal van 'n hangende rewolusie in aanlynkommunikasie.

Nadat ek 'n uitnodiging aangevra het en uiteindelik toegang tot die diens ontvang het, het ek stadigaan begin kontak maak met ander vriende en kollegas wat ook toegang gehad het tot Google Wave. Vir 'n kommunikasie-instrument is dit baie minder nuttig as u nie daagliks met die mense met wie u gereeld verkeer, kan praat nie.

Google Wave beloof om geleenthede te bied om geleenthede te organiseer, kommunikasie en dokumente eweredig te deel. U kan foto's, idees, video's, notas, dokumente en selfs speletjies op dieselfde platform in 'n bestaande blaaiervenster deel.

Die werklikheid is dat ek die werklike revolusie in kommunikasie nog nie self beleef het nie. Die mees uitgebreide gebruik wat ek gesien het Google Wave is die samewerking wat ek met 'n vriend van my gedoen het wat vir een van my blogs geskryf het. Ons deel doelwitte, idees, vrae en strategieë in 'n golf met mekaar en dit werk goed.

Ek wag nog steeds dat dit regtig moet opstyg. Ek dink die manier waarop hulle die gebruik in 'n overdrive kon gebruik, sou wees om die bestaande byna te vervang Gmail funksionaliteit met Google Wave. O, en terwyl hulle besig is, moet u dit net inkorporeer Google Dokumente en Google Gesels ook daar binne. Miskien selfs 'n sprinkel van Google Groups om ook oor te dra.

Ek dink nog steeds Google Wave sal aanlynkommunikasie 'n rewolusie maak. Ek dink net nie dit gaan gebeur voordat 'n selfs groter gebruikersbasis op die platform en ander kan kom nie Google dienste word opgeneem of uitgeskakel.

3 Comments

  1. 1

    Jason, jy het net 'n paar kort paragrawe opgesom, presies wat ek oor Google Wave gevoel het. Ek wou regtig hê dat dit 'n rewolusie moes maak in my werkswyse, maar ek het baie ondergekry.

  2. 2

    Jason, goeie boodskap! Die blootstelling van die gehoor hier aan 'n ware tegnoloog en blogger se gebruik van Wave was lankal nie meer nodig nie. Dankie!

  3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.