Druk 'n paar nuwe besoekers saam met Tynt

tynt

Almal is op soek na maniere om hul inhoud, die Martech Zone is nie anders nie. Baie van u lesers sal u inhoud lees en dan uittreksels kopieer en plak om na ander saam te stuur of in hul eie plasings in te bed. Tynt is 'n diens wat u maklik kan insluit, wat die kopie opspoor en u URL by die gekopieerde inhoud voeg. As u die inhoud elders plak ... voilà ... word u inhoud geplak saam met 'n skakel terug na u webwerf.

Hier is 'n wonderlike video wat Tynt se diens verduidelik:

Tynt spreek die krag van die skakel met betrekking tot SEO. As iemand die inhoud plak en publiseer, het u 'n mooi skakel na u webwerf. Ek neem aan dit is goed - maar ek sien meer waarde daaraan dat 'n skakel vir lesers voorsien word om e-posse en ander plekke in te klik.

In die afgelope maand het Tynt agtergekom dat my inhoud 703 keer gekopieër is, en die gevolglike aantal besoekers was 4. 'n Bykomende 330 nuwe skakels is vir die inhoud geskep - in e-poskliënte, blaaierbalkies en ander dokumente (nie almal na die voordeel van SEO ... maar miskien 'n paar!). Hierdie statistieke is nie genoeg om oor te gaan nie, maar dit is voldoende vir hierdie eenvoudige diens. Ek hou van die feit dat ek krediet kry as mense my inhoud kopieer en na hul netwerk stuur.

Tynt bied ook gedetailleerde verslagdoening oor watter inhoud gekopieër en geplak is - dit kan van onskatbare waarde wees as u begin ondersoek instel na watter inhoud op u webwerf gewild is. Toets dit self - kopieer die inhoud van hierdie pos en kopieer dit na 'n e-pos.

'N Laaste opmerking ... ek kan nie onthou hoe ek Tynt gevind het nie ... maar ek is seker een van my vriende of lesers het my daarvan vertel en ek het vergeet wie! As u dit was ... laat weet my, en ek sal hierdie boodskap met 'n bietjie krediet opdateer.

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.