Twee noodsaaklike Twitter-programme vir die bestuur van volgelinge

Depositphotos 8768849 s

My liefdesverhouding met Twitter blyk te laat herontbrand. Dit lyk vir my asof die span op Twitter baie meer reageer op die verwydering van spammers en crap-rekeninge uit my stelsel en dat my Twitter-kwaliteit beter en beter word. Heel eerlik, hoewel ons 'n goeie aanhang gehad het - 30k + aan @douglaskarr en 50k + aan @martech_zone, Ek het nie gewerk om die gemeenskap te vergroot nie, want die geraas was oorverdowend en gek. Ek het meestal gesprekke oorgeplaas na ander sosiale netwerke.

As jy kry nie Twitter, ek wil dit graag beskou as 'n kennisgewingbord waar ek kan kontak maak en gesels met die mense wat boodskappe plaas. In teenstelling met ander sosiale platforms waar ek miskien 'n lang gesprek voer, is Twitter 'n uitstekende platform om goeie wenke en inhoud te ontdek en kontak te maak met ander mense in die bedryf soos ek.

Volg ons op Twitter

Nou is die ander sosiale netwerke net gelaai met advertensies en SPAM. Dit lyk asof elke ander opdatering wat ek gelees irrelevant is, dus spandeer ek minder tyd daar en meer op Twitter. Terwyl ek my betrokkenheid by Twitter op Twitter volg en die gemeenskap sowel as die gesprek wil verbeter, is daar twee verskillende toepassings waarsonder ek nie kan leef nie.

Blokkeer vals Twitter-rekeninge met StatusPeople

U mag verbaas wees oor die sg beïnvloeders jy volg en die tienduisende vals rekeninge wat die volgende vorm. Die meeste beïnvloedtellingstelsels neem nie die kwaliteit van die volgende in ag nie, dus kan u mense volg wat regtig nie soveel invloed het as wat die getalle aandui nie.

As u van valse volgelinge ontslae raak, sorg dit persoonlik vir 'n baie meer robuuste Twitter-ervaring en help dit ook om hierdie verskriklike rekeninge heeltemal uit Twitter te skoffel. Hoe meer ons almal rekeninge blokkeer, hoe beter is die netwerk! Daarom hou ek van my StatusPeople Fakers -app. Ek gebruik dit om my persoonlike twitterrekening van vervalsers te verwyder en nou het ek die aantal volgers op ons blog se rekening begin opruim!

fakers-paneelbord

Vind groot volgelinge en laat slegte mense met JustUnfollow

Het u geweet dat daar 'n klomp Twitter-apps daar is wat u sal volg om te sien of u terugvolg ... en dan sal hulle u 'n paar dae later laat val? Dit is 'n sluwe strategie wat Twitter-gebruikers help om die volgende te laat groei en die verhouding tussen volgelinge en gevolg te verhoog. Volg net help u om die Twitter-rekeninge wat daar is, te vind en te volg ongevolg jou.

Ek is op Twitter om opdaterings van mense in my bedryf te sien en daarby te skakel. Een goeie manier om nuwe en interessante Twitter-rekeninge te vind, is deur gebruik te maak van Volg netse kopie volger funksie. Ek kan die volgelinge van bedryfsleiers sien en dan gebruik Volg net om hulle met my rekening te volg. Dit is 'n uitstekende manier om u gemeenskap van relevante volgelinge op te bou!

Screen Shot 2014-08-21 at 9.34.01 AM

Onthou, met albei hierdie instrumente moet u dit volg en ontvolg deur een vir een te klik. Dit kan frustrerend raak, maar dit is nie die platform se skuld nie. Twitter het opdrag gegee dat daardie platform nie grootmaataktiwiteite kan hê om te volg en te volg nie. Daar is ook 'n daaglikse Twitter API beperk dat u ook kan bereik.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Dit is alles wonderlike hulpmiddels om jou Twitter-volgelinge te help groei! Gebruik die outomatiseringsinstrumente. Hulle sal jou 'n ontelbare hoeveelheid tyd bespaar. Laat jou twiets ook klink asof jy dit eintlik geskryf het. Met ander woorde, probeer om nie te twiet nie, tensy jy dink jou gehoor sal opreg belangstel in die inligting waaroor jy twiet.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.