Twitter en video, soos grondboontjiebotter en jellie

gebruik van Twitter-televisie

Natuurlik televisie is 'n gevestigde tradisionele medium, maar as ons tweede skermgedrag byvoeg, lyk dit vir my asof sommige sosiale media beter is as ander. Tussen Facebook en Twitter sien ek baie meer gesprekke binne Facebook plaasvind as op Twitter. Maar op Twitter sien ek baie meer plasings wat al dan nie onwettige terugvoer is.

As ek besig is met televisie, is ek nie seker of ek besig wil wees met 'n gesprek of debat nie - dus is Facebook nie regtig ideaal vir my nie. Ek glo ook dat hashtags diep opgeneem is in die gedrag van Twitter-gebruikers. Televisie leen hom goed tot die hashtag ... met baie programme en advertensies wat nou gepaard gaan met 'n unieke hashtag terwyl u kyk.

Dus ... is daar 'n gedrag van Twitter-gebruikers wat hulle nader aan televisie bring? Of is dit bloot 'n kwessie van die medium wat hom beter leen tot gedrag op die tweede skerm? Ek glo dat dit laasgenoemde is! Hoe dit ook al sy, daar is ongetwyfeld 'n groot verband tussen die twee.

Neem ons wit papier en infografies saam, vind ons dat Twitter-gebruikers meer geneig is om TV te kyk en invloedryk te wees op die besluite van ander as dit kom by die vraag "waarna kyk ek volgende?" Daar word ook meer geneig om te soek vir hul mening op TV, en hulle is baie betrokke by die ruimte. Gavin Bridge, IPSOS

Hier is die IPSOS-infografie. Maak seker dat u die witskrif aflaai, Die Twitter-effek: begrip vir die rol van Twitter in TV-gedrag, vir addisionele besonderhede.

twitter-tv-infographic

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.