Twitter is my nuwe soekenjin

twitter soek

Ek volg tans 341 mense op Twitter. Ek het Twitter gekontak en gevra om 'outo-volg' in te skakel. Dit beteken dat as u my volg, ek u outomaties volg. Dit is nie 'n gedokumenteerde funksie nie en ook nie in die gebruikerskoppelvlak nie ... maar iemand het my daarvan vertel, daarom het ek dit aangevra en Twitter het dit genadiglik geaktiveer.

Daar is baie besprekings op die internet oor Twitter en dit kan of mag nie be a mors of tyd.

Aangesien nuwe kommunikasiehulpmiddels en -tegnologieë op die internet verskyn, is daar 'n transformasie in die gebruik wat miskien nie deur die skeppers voorspel is nie. Eers vandag besef ek hoeveel ek Twitter as 'n soekenjin gebruik en hoe ek deur ander as 'n soekenjin gebruik word. Dit lyk vir my asof Twitter uiteindelik 'n groot deel van ander tegnologieë kan haal - miskien is die plaaslike voorbeeld ChaCha, die brein-aangedrewe soekenjin.

ChaCha het nie altyd ontvang nie die lekkerste druk - en ek het eerlikwaar nog nooit verstaan ​​wat die saak daarvoor was nie. Mense wat steun soek, lyk baie ondoeltreffend. En miskien is dit ... as u 'n onderneming is en nie 'n gemeenskap nie.

Dit gesê, die voordeel van Twitter as soekenjin is opmerklik. Ek het myself omring met sakekenners, vriende en kollegas waarmee ek graag deel en waaruit ek leer. Ek respekteer hulle onafhanklik, hulle is nie 'n vreemdeling aan die ander kant van die web nie. En namate die aantal mense wat ek begin volg het groter geword het, het die kwaliteit en hoeveelheid van die antwoorde wat ek ontvang het as ek 'n vraag plaas, ook toegeneem.

Toe ek oor 'n aanlyn foto-redakteur vra, het twee mense dadelik geantwoord Aviary. Toe ek vra vir 'n Slide alternatief (hulle is die afgelope tyd baie laer), het ek nie minder nie as 'n dosyn antwoorde gekry. EN, ek kon my vraag beantwoord en 'fyn instel' om die regte oplossing te vind. Met TwitterEk kan my soektog verfyn, opinies en aanbevelings kry sodra ek op 'n paar resultate kan klik Google.

As u bekommerd is om te veel op Twitter te volg, kan u dit miskien met 'n ander perspektief bedink. Twitter is my nuwe soekenjin.

8 Comments

 1. 1
 2. 2

  Doug, nadat ek u boodskap gelees het, het ek net gaan registreer. Iemand het egter my gebruikersnaam gebruik, daarom moet ek dit verander. Die enigste probleem is dat ek nog nie weet hoe om 'n volgeling te word of hoe ek iemand moet volg nie. My gebruikersnaam is dratanon. Kan u my asseblief by u navolgerslys voeg? Dankie, Doug.

 3. 4
 4. 5
 5. 6

  Ek is beslis op dieselfde manier ... Miskien gaan Social Searching weer. Twitter sal SEO vervang ... Dit sou wees my eksperimenteer - probeer om my blog te soek 😛

 6. 7
 7. 8

  Douglas- ek is ook 'n groot twitter-aanhanger. Dit stel u in staat om in klein brokkies te kommunikeer wat die kern is van wat u dink of deel. Plus Twitter is vol slimme vroeë aanvaarders en web-entoesiaste. Ek het nog nie van outo-follow gehoor nie, maar dit is 'n wonderlike funksie! Dankie dat jy die een gedeel het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.