Voeg 'n Twitter-ikoon by u blog

twitter soek

Ek spandeer nie soveel tyd as wat ek wil op Twitter nie, maar dit het homself regtig 'n uitstekende hulpmiddel - met baie verskillende gebruike. Een van hierdie gebruike vir my is die gebruik daarvan om my plasings outomaties aan te kondig, sodat enige van my volgelinge weet wanneer ek op my blog gepubliseer het. Dit word outomaties gebruik gemaak van die Twitter Updater Plugin vir WordPress.

Dit het so hoofstroom geword dat ek besluit het om dit by my versameling Voer-, e-pos- en mobiele ikone in my sybalk. Probeer om 'n ikoon te vind, maar ek het niks op die internet teëgekom nie. Dus - ek het besluit om my eie te maak:
twitter 100twitter 75twitter 50twitter 25

Voel vry om laai al die Twitter-ikone af en selfs die Illustrator-lêer waarmee ek dit ontwerp het. Aangesien ek nie 'n grafiese kunstenaar is nie, gee ek nie om waar en hoe u dit gebruik of as u dit verbeter nie. Hopelik, Twitter ook nie!

Kry u eie Twitter T-hemp, Ook!

16 Comments

 1. 1
 2. 3

  Hallo Douglas,
  Baie dankie vir die deel van hierdie ikone. Dit was presies wat ek gesoek het om 'n verandering te maak in die 'Twitter Boxes' wat ek tot dusver gebruik het.
  Ek het 'n ikoon in die sybalk van een van my blogs bygevoeg en dit lyk goed.
  Dankie vir die deel!

 3. 4

  Ek het net hierdie invoegtoepassing bygevoeg en behalwe dat ek nie my e-posadres onthou waarop ek my Twitter-rekening geregistreer het nie (doh!), Werk dit soos 'n lekkerte sodra ek die regte adres inbring. Dankie.

 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Doug, het jy 'n perfekte pil of iets gedrink? Want dit is net PERFEK. Ek het net daaraan gedink om Twitter by my persoonlike blog en my webontwerpblog te voeg. En BAM, hier is hulle!

  Weer eens, net soos u kontakvorm-invoegtoepassing, 'n uitstekende en baie nuttige hulpmiddel.

 8. 10

  Sjoe, perfek! Ek het net 'n goeie Twitter-ikoon gaan soek nadat ek opgehou het om iets op Twitter te soek. Mooi werk, en ek sal dit op verskeie plekke gebruik, aangesien ek verskeie webwerwe het.

  Thank you so much!

 9. 11
 10. 12
 11. 13

  Dankie, Doug. Tans het ek 'n webwerf by Blogger begin soek en ek was op soek na 'n cool Twitter-ikoon. Hierdie bladsy het bo-aan die resultate verskyn. Nogmaals dankie, en u kan seker wees dat ek hier gereeld sal wees. Hierdie webwerf is 'n skatkis van inligting en hulpbronne.

  Manny

 12. 14
 13. 15
 14. 16

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.