Voeg 'n Twitter-ikoon by u blog

twitter soek

Ek spandeer nie soveel tyd as wat ek wil op Twitter nie, maar dit het homself regtig 'n uitstekende hulpmiddel - met baie verskillende gebruike. Een van hierdie gebruike vir my is om dit te gebruik om my plasings outomaties aan te kondig, sodat my volgelinge weet wanneer ek op my blog gepubliseer het. Dit word outomaties gebruik gemaak van die Twitter Updater Plugin vir WordPress.

Dit het so hoofstroom geword dat ek besluit het om dit by my versameling Voer-, e-pos- en mobiele ikone in my sybalk. Probeer om 'n ikoon te vind, maar ek het niks op die internet teëgekom nie. Dus - ek het besluit om my eie te maak:
twitter 100twitter 75twitter 50twitter 25

Voel vry om laai al die Twitter-ikone af en selfs die Illustrator-lêer waarmee ek dit ontwerp het. Aangesien ek nie 'n grafiese kunstenaar is nie, gee ek nie om waar en hoe u dit gebruik of as u dit verbeter nie. Hopelik, Twitter ook nie!

Kry u eie Twitter T-hemp, Ook!

16 Comments

 1. 1
 2. 3

  Hallo Douglas,
  Thanks very much for sharing these icons. They were just what I was looking for to make a change from the ‘Twitter Boxes’ I have been using up until now.
  I’ve added an icon already in the sidebar of one of my blogs and it looks good.
  Dankie vir die deel!

 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Doug, did you take a perfect pill or something? Cuz this is just PERFECT. I was just thinking about adding Twitter to my personal blog and my web design blog. And BAM, here they are!

  Once again, just like your Contact Form plugin, an outstanding and very useful tool.

 8. 10

  Wow, perfect! I just Googled to find a nice twitter icon after giving up looking for something on twitter. Nice work, and I will use this in several places as I have several sites.

  Thank you so much!

 9. 11
 10. 12
 11. 13

  Thanks, Doug. Currently starting a site at Blogger and I was searching for a cool Twitter icon, this page came up at the top of the results. Thanks, again, and you can be sure I’ll be a regular here, this site is a treasure trove of information and resources.

  Manny

 12. 14
 13. 15
 14. 16

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.