Gebruik Twitter vir hoofverkryging

Die beste kenmerk van Twitter as 'n kommunikasiemedium is dit so toestemming gebaseer. U hoef my nie te volg nie en ek hoef u nie te volg nie ... geen handdruk, geen goedkeuring, geen ingryping nodig nie. As ek u om een ​​of ander rede beledig of u SPAM ... of u moeg word vir my twiets, kan u dit onttrek. Niemand se gevoelens kry seer nie - geen skade, geen vuilheid nie.

Hierdie maand, Navy veeartse sal 1,000 XNUMX gebruikers aanlyn skiet. Dit is 'n sosiale netwerk vir veterane wat deur veterane besit en bestuur word. Wanneer die inkomste uitgawes begin oorskry en die aanvangskoste terugbetaal word, sien ons daarna uit om NavyVets.com 'n nie-winsgewende onderneming te maak, met alle inkomste wat aan Veterans 'Charities terugbetaal word.

Twimailer e-posOm die koste laag te hou, het ek baie klein begrotings vir betaal-per-klik-advertensies bedryf en die webwerf soveel as moontlik bevorder.

Gisteraand het ek iets anders gedoen, ek het 'n bygevoeg NavyVets Twitter rekening, het die aktiwiteitsstroom bygevoeg in die Twitter-rekening Twitterfeed, En dan Navy Veterans op Twitter gesoek en gevolg!

Dit is 'n tydrowende werk, maar na 'n tydperk het ek ongeveer 40 gevind en gevolg Vlootveterane op Twitter. Dit stuur hulle 'n boodskap met my inligting sodat hulle die Navy Vets-profiel kan sien. Baie van die mense wat ek gevolg het, het omgedraai, die Navy Vets-netwerk besoek en aansoek gedoen om lidmaatskap! Dit is nie die maklikste manier om leads te bekom nie, maar dit was effektief en het niemand geïrriteer nie, so ek glo dit is 'n sukses!

Enkele bykomende Twitter-gereedskap

Die e-pos wat u ontvang as iemand u op Twitter volg, is redelik bloot. Iemand op Twitter het my aangewys na Twimailer. U vervang u Twitter-e-posadres deur die Twimailer-e-posadres en voila! Sien die prentjie aan die regterkant. U ontvang baie insiggewende e-posse met die foto, profielinligting, nuutste tweets, asook vinnige skakels om die gebruiker vir SPAM te volg, te blokkeer of aan te meld.

Aangesien almal se publieke twiets toeganklik is vir soektogte, blyk dit dat dit 'n fantastiese manier is vir ondernemings om - nie net nie reageer op klante - maar om ook proaktief aan vooruitsigte te koppel!

Het u 'n produk of diens wat u wil bevorder? Sommige gereedskap vir Twitter sal antwoord as sleutelwoorde genoem word en / of 'n spesifieke geografiese gebied gespesifiseer word. Ek dink dit kan 'n bietjie indringend wees - gelukkig bied hulle ook 'n opt-out-meganisme. Ek het 'n rukkie terug Tweetlater probeer, maar dit was tevergeefs. Dit is 'n lekker, rustige manier om die Twitter-rekening te volg nudging die rekening om u na te gaan.

Dit is datamining en dit is 'n redelik bekende tegniek vir die verkryging van leidrade deur middel van databronne. Datamining van Twitter kan vandag 'n uitstekende manier wees om nuwe voorstelle op Twitter te vind!

2 Comments

 1. 1

  Wat dink jy was die tyd om te soek vir jou die moeite werd, Doug? Dink u dat 'Twitter-navorser' ooit 'n betaalde posisie kan wees?

  Ek sou belangstel om die resultate van hierdie Naval-inisiatief te ken.

  • 2

   Hallo Amy!

   NavyVets is 'n nie-winsgewende organisasie en is 'n liefdevolle arbeid vir my. Ek wil 'n veterane-webwerf hê wat eintlik vir veterane sorg, in plaas daarvan om dit vir advertensie-inkomste te gebruik. Ek is dus nie regtig seker watter waarde ek daaraan moet heg nie! Ek is seker iemand sou vir hierdie soort werk betaal!

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.