Geagte Twitter, stop asseblief die volgende waansin

Twitter afElke dag let ek op my volgende Twitter. Elke lid wat my volg, het voorheen iets beteken. Ek het my navolging organies opgebou deur by elke volgeling guns te verwerf.

Nie meer nie. Nou is dit belaglik ... getye outomaties volg word minuut vir minuut uitgevoer. Ek kan vandag op Twitter gaan en 'n paar honderd oplichters vind wat u binne 'n paar dae meer as 10,000 XNUMX volgers sal oplewer. Twitter moet inspan onder die buitengewone gewig van hierdie getalle.

Ek weet nie wat iemand noop om die getalle te kul om leë oogballe te kry nie. Watter soort ego het u nodig om daardie pad af te gaan? Ek is nie seker nie, maar dit irriteer my regtig. My 5,000 6,000 volgelinge het vroeër iets bedoel. Nou is ek meer as XNUMX XNUMX ... maar baie van die nuwe volgelinge is selfoon-navolgings.

Hierdie outomatiese volgstelsels moet buite Twitter werk, dus dit moet maklik wees om dit te identifiseer en te blokkeer. Twitter moet dit op die oomblik doen - nie net om die volgende foute te verlig nie, maar om die spanning wat al hierdie volgelinge moet doen om die prestasie van Twitter vir die res van ons wat hul diens waardeer, te beïnvloed.

Twitter asseblief ... doen iets daaraan! Dit is besig om u aansoek te vernietig.

12 Comments

 1. 1

  Ek het die motor volgehou toe ek die eerste keer begin het, en toe besef dat die tipe mense wat ek goedkeur nie is wat ek wil volg nie. Nou kies ek en kies een vir een. Ek volg jou nou soos ek gekontroleer het en dit nog nie was nie.

  • 2

   Ek het eintlik 'n versoek by Twitter ingedien om my instelling vir outomatiese opvolging te verwyder, maar ek het nog nie teruggehoor nie ... ek dink hulle is nou redelik besig! Hopelik voeg hulle 'n opsie by sodat ek dit eenvoudig self kan afskakel. Nou is ek spyt daaroor Michael!

   Ek kyk na elkeen en volg dit as ek sien dat dit bloot 'n spammer of 'n outo-volgende gek is (hulle styg van 'n paar volgelinge na duisende in 'n week).

   Dankie!
   Doug

 2. 3
 3. 4
 4. 6
 5. 7
 6. 9

  Die lewe is te kort om deurmekaar te wees met mense wat nie dieselfde belangstellings as u het nie ... Ek voel dat kontakte soos 'n 'Goeie' bottel wyn moet wees, u moet kies en kies wat die beste vir u smaak is!

 7. 10

  OMG. Dankie dat u dit geskryf het. Ek het juis om hierdie rede 'n liefde / haat-verhouding met Twitter. Net gister het ek kennisgewings gedeaktiveer omdat ek eenvoudig te veel tyd gemors het om nuwe (leë) volgelinge dag na dag na dag te verwerk (en ek het nie eens die groot aantal volgers soos sommige nie).

 8. 11

  Ek het gedink dit is 'n verandering vir u. Ek onthou dat u gesê het dat u almal wat u gevolg het outomaties gevolg het en dat u in elkeen van u volgelinge belangstel. Vra u wat die verandering in u mening oor hierdie strategie oor die algemeen aangespoor het? Was dit net die spammers?

 9. 12

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.