Bemarkings- en verkoopsvideo's

Retweet-knoppies in u WordPress-blog te integreer

TwitterTwitter groei as 'n fantastiese bron van relevante verkeer na webwerwe en blogs. Ek moedig al my kliënte aan om RSS na Twitter-outomatisering te gebruik deur middel van instrumente soos Hootsuite or Twitterfeed. Ek wil u ook aanmoedig om besoekers se vermoë om direk vanaf u blog te twiet, te integreer.

Ek het 'n paar dienste getoets, waaronder 'n paar WordPress-invoegtoepassings ... en uiteindelik besluit om Twitter se Retweet-knoppie te integreer. Ek hou van die interaksie wat die integrasie bied. Terwyl ander integrasies vereis dat u kliek en dan vanaf Twitter indien, kan u met hierdie knoppie een keer aanmeld en u hoef net op die Retweet-knoppie te klik en u is klaar. Enigiets makliker sal lei tot groter gebruik as dit op die internet kom!

Sommige van die invoegtoepassings laat u nie toe om die knoppie behoorlik op te spoor nie. Ek wil myne direk in lyn hê met die persoon wat die titel van die boodskap lees. As my posttitel meer as een reël is ... val die knoppie af, want ek kan dit net met my posinhoud plaas. As gevolg hiervan het ek dit handmatig geïntegreer deur die volgende kode bo my postitel op my hoofindeksbladsy, argief- en kategoriebladsye en die enkele posbladsy binne my tema te plaas:

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

7 Comments

  1. Hi. Ek stel belang om dit ook te doen, maar ek kan dit blykbaar nie reg opstel kry nie. Wanneer ek dit bo die postitelkode in die enkele bladsy plaas in plaas daarvan om regs van die titel te sit en in lyn daarmee, druk dit die titel af. Kan jy verduidelik wat ek verkeerd doen. Dankie.

  2. Dit word opgedateer sodat die toepaslike teks en skakel binne 'n bladsy met veelvuldige Twitter-knoppies soos die Indeksbladsy en Kategorie- of Argiefbladsye gevul word. Jy hoef nie data-url en data-teks by enkelplasingsbladsye by te voeg nie – Twitter sal die inligting uit die bladsytitel en die kanonieke URL haal.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.