Retweet-knoppies in u WordPress-blog te integreer

Twitter

TwitterTwitter groei as 'n fantastiese bron van relevante verkeer na webwerwe en blogs. Ek moedig al my kliënte aan om RSS na Twitter-outomatisering te gebruik deur middel van instrumente soos Hootsuite or Twitterfeed. Ek wil u ook aanmoedig om besoekers se vermoë om direk vanaf u blog te twiet, te integreer.

Ek het 'n paar dienste getoets, waaronder 'n paar WordPress-invoegtoepassings ... en uiteindelik besluit om Twitter se Retweet-knoppie te integreer. Ek hou van die interaksie wat die integrasie bied. Terwyl ander integrasies vereis dat u kliek en dan vanaf Twitter indien, kan u met hierdie knoppie een keer aanmeld en u hoef net op die Retweet-knoppie te klik en u is klaar. Enigiets makliker sal lei tot groter gebruik as dit op die internet kom!

Sommige van die invoegtoepassings laat u nie toe om die knoppie behoorlik op te spoor nie. Ek wil myne direk in lyn hê met die persoon wat die titel van die boodskap lees. As my posttitel meer as een reël is ... val die knoppie af, want ek kan dit net met my posinhoud plaas. As gevolg hiervan het ek dit handmatig geïntegreer deur die volgende kode bo my postitel op my hoofindeksbladsy, argief- en kategoriebladsye en die enkele posbladsy binne my tema te plaas:

7 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hi. Ek is geïnteresseerd daarin om dit ook te doen, maar lyk nie of dit reg is nie. As ek dit bo die poskode op die enkele bladsy plaas in plaas van regs van die titel te sit en in lyn daarmee, druk dit die titel af. Kan u verduidelik wat ek verkeerd doen. Dankie.

  4. 5

    Dit word opgedateer sodat die toepaslike teks en skakel binne 'n bladsy met verskeie Twitter-knoppies soos die indeksbladsy en kategorie- of argiefbladsye gevul word. U hoef nie data-url en data-teks by enkelblaadjies te voeg nie - Twitter haal die inligting uit die bladsytitel en die kanonieke URL.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.