Twitter Analytics het aangebreek

logo klik

Clicky is ongelooflik eenvoudig analytics pakket wat my steeds beïndruk vir gebruik op enige blogpakket. 'N Opwindende kenmerk wat onlangs bygevoeg is, is wonderlike Twitter-monitering:

Twitter Analytics

Die integrasie van Twitter-statistieke in u Analytics-pakket is 'n goeie idee. Die reël wat ek ingestel het om my of my blog te vind, is:

douglaskarr OF "douglas EN karr" OF "doug EN karr" OF martech.zone

Dit gee my besonderhede van my kommunikasie op Twitter of van ander mense wat oor my kommunikeer, insluitend totale tweets, antwoorde, skakels, positiewe toon, retweets, vrae, negatiewe toon, afzenders, ontvangers en Hash-tags.

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Groot post doug. Dankie vir die inligting hieroor. Ons as bemarkers moet meer as net twitter kan sien, is 'n gewilde webwerf as ons na die webanalise van ons kliënt kyk. Bly om te sien Clicky neem die leiding hieroor.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.