Hey Twitter, ek het advertensies probeer en hier is wat gebeur het

twitter misluk walvis

Ek het gemengde resensies op Twitter Advertising gelees. Omdat ek dit nie self gebruik het nie, het ek gedink dit is die moeite werd om 'n kans te gee. Ek wil nog 'n paar mense na die Twitter-rekening van Marketing Technology lok en ek wil sien of sommige advertensies kan help. Ek kan nie uitvind nie.

Hallo @ TwitterAds, ek het probeer om geld saam met u te spandeer, maar u wou my nie toelaat nie

Ek het noukeurig deur die filteropsies gegaan om my gehoor te beperk. Ek het bemarking as 'n kategorie gekies, 'n paar sleutelwoorde uit ons kategorieë geplaas en selfs 'n paar dosyn ander gebruikersrekeninge verskaf om ook hul volgelinge te lok.

Toe ek die teiken voltooi het, het ek die geleentheid gekry om een ​​van my tweets te kies, of my eie te bou. Ek het gekies om my eie te maak. Weereens ... ek het baie tyd daaraan bestee om 'n boodskap te skep en 'n mooi beeld daarvoor te maak.

En toe probeer ek die Twitter-kaart publiseer ... let op die fout:

Twitter-advertensie-publikasie misluk

Grrr ...

Geen probleem nie, sê ek vir myself. Ek het gesien dat daar 'n stoorknoppie is om u veldtog regs bo te stoor. Ek klik dus op stoor en ... merk die fout op:

Twitter-advertensieveldtog misluk

Ek het absoluut geen idee wat om nou te doen nie. Ek kan nie al die werk wat ek gedoen het om die veldtog te rig, stoor nie en kan ook nie al die werk wat ek aan die advertensie gedoen het, stoor nie.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.