Aanpassings: beweeg na 'n wyer formaat

Ek het hierdie naweek gewerk aan 'n paar webwerwe vir 'n vriend van my in Vancouver. Sodoende het ek 'n bietjie statistiek bekyk en 'n hele paar ontwerpwebwerwe op die internet gesien. Ek het besluit om my uitleg te vergroot om dit makliker te maak om te lees. Ek gaan 'n opname hieroor uiteensit - laat weet my as u daarvan hou of dit haat. Ek wil nie my besoekers wat 800 x 600 of minder het, afknyp nie, maar dit is net 3% van my besoekers. As gevolg hiervan dink ek nie dat dit 'n kerngroep van my lesers is nie.

Aangesien ek voortgaan om op ander kliënte se werwe te werk, gaan ek met hierdie nuwer breedtes werk, afhangende van hul gehoor. Ek hoop jy hou daarvan!

2 Comments

  1. 1

    Ek het nie u ou uitleg gesien nie, maar ek hou baie van hierdie een met die Anaconda-tema. Die lettertipe is ook baie maklik vir die oë ... is dit die standaard anaconda-lettertipe?

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.