Verander LinkedIn in 'n CRM met Diigo

Met Yahoo! blyk te wees om die prop te trek vir hul nuttigste toepassing, Delicious, I al my Delicious uitgevoer boekmerke en het hulle in Diigo ingevoer. Ernstig Yahoo! Waarom nie net Delicious verkoop nie?

In elk geval ... nadat ek Diigo geïnstalleer het, het ek die Diigo-uitbreiding vir Chrome geïnstalleer. Dit was toe ek verbaas was ... ek kan gedeeltes van bladsye uitlig, bladmerkbladsye maak, privaat boekmerk en, veral, notas op 'n bladsy laat ... alles met 'n handige knoppie in die Chrome-adresbalk. Sjoe!

Ek het hierdie idee al 'n geruime tyd gehad, maar moes dit uiteindelik vandag gebruik. Ek het LinkedIn oopgemaak vir 'n profiel (ek het Patric Welch van Noobie.com. Ek privaat het Patric se profiel gemerk en die tag linkedin ingesluit.
Merk 'n LinkedIn-profiel by Diigo
NOTA: Ek moes al die vrae wat deur die querystring gevoeg is, verwyder word deur LinkedIn in die URL.

Ek skryf toe en red a private let op Diigo-aantekening op Patric se LinkedIn-bladsy:
Voeg 'n notas by die LinkedIn-profiel met Diigo

Fantasties ... nou en dan, as ek weer na Patric se profiel terugkeer, kan ek die aantekeninge sien wat ek geskryf het. Ek kan ook enige van my LinkedIn-etikette direk in Diigo lees!
Soek die notas en profiele in Diigo

Natuurlik is dit 'n redelik wisselvallige manier om u CRM-data te hanteer ... LinkedIn kan sy URL-struktuur verander, Diigo kan sterf, of 'n aantal dinge tussenin kan verkeerd gaan. Dit is egter 'n uitstekende hack terwyl ek probeer om 'n CRM te vind wat so eenvoudig is om te gebruik. Dit hoef ook nie net met LinkedIn te werk nie ... u kan dit ook met Twitter of Facebook doen!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.