Ons teen U! Is jy ingestem?

ingestelNa die lees van 'n hele paar van Ingestem, Ek was regtig geïntrigeerd oor een van die vrae wat die span by Pragmatiese bemarking. Praat u webwerf oor u onderneming of praat dit oor u kliënte?

Alhoewel dit belangrik is om u gesag in u ruimte te regverdig, is dit baie belangriker vir u om te praat met wat u vir u kliënte bereik het. Ek het die vraag gestel Twitter en dit het 'n hele paar mense aandag gekry, insluitend Andy Beal of Bemarkingspilgrim.

Ek het besluit om myself op die proef te stel ... praat ek meer oor myself op my blog as oor die lesers? Ek het 'n Tuned In Calculator geskryf om uit te vind! Die sakrekenaar ontleed u voer en meet die volume van Ek, ek, ons, jy, jy, ons, ens. in die inhoud van die voer. Dit weeg ook titels groter!

Hier is die resultate vir my blog, 'n 9 uit 10:
ingeskakel resultaat

Dit beteken eintlik dat ek daaroor praat jy die meeste van die tyd! Interessant genoeg het ek die voeradresse van 'n paar groot A-listers geplaas en die resultate was oral op die skaal! Gee dit 'n kans! Laat weet my as u narciste vind ('n telling van 0)! Ek het 'n bietjie pret gehad met die titels van die uitslae.

En haal seker 'n eksemplaar van Ingestem op: Ontdek die buitengewone geleenthede wat tot deurbrake in die besigheid lei. Dit is 'n uitstekende boek oor effektiewe kommunikasie met klante en vooruitsigte om u besigheid te laat groei. My gunsteling kenmerk van die boek is dat elke afdeling werklike voorbeelde bied van Tuned In-maatskappye!

13 Comments

 1. 1

  Ek het nie so goed gevaar nie. 60% oor myself. Maar ek weet nie of ek dit verstaan ​​nie. Dit is my blog. Ek probeer nie noodwendig oor my klante praat nie. Ek probeer * met * hulle praat, wat my noodwendig woorde soos 'ek' en 'ek' laat gebruik. As ek die eksemplaar vir die res van my webwerf sou inslaan, sou die faktor "ek" waarskynlik daal tot 10% of minder.

  • 2

   Ek stem saam, Patric. Dit is net 'n klein tjekkie om te sien of u altyd oor uself praat. Selfs as ons oor onsself praat, dink ek dit is belangrik om dit in die konteks vir die gehoor te plaas. Ek praat baie oor myself op die blog, maar ek probeer kommunikeer waarom dit vir hulle belangrik is!

 2. 3

  Cool hulpmiddel! Ek het dieselfde as Patric behaal. As 'n riglyn is dit nuttig, alhoewel ek dit eens is, is daar baie veranderlikes wat die belangrikheid van 'n spesifieke telling beïnvloed. Om u blog oor tyd te meet, volgens 'n tendens, kan waardevoller wees as om na 'n spesifieke nommer te kyk.

 3. 4

  Op Marketing Pilgrim praat ons 60% van die tyd oor 'u'. Ek is gelukkig daarmee, want mense lees die blog om hier 'ons' opinie oor bemarkingsnuus en hoe dit 'daarop' beïnvloed. Dit is dus 'n goeie balans.

  As u nou 'n produk of diens verkoop, moet 90% 'n doel wees om na te streef.

  Lekker hulpmiddel Doug!

 4. 6

  Doug,

  Bly jy het die boek geniet. Dit is 'n wonderlike eerste stap om te bepaal waar u op die Tuned In-spektrum is. Dankie dat jy dit gedeel het. Ons kyk ook na soortgelyke maniere om te bepaal hoe goed ons met markwaarneming is, produkte te skep wat werklike markprobleme oplos en oplossings te loods wat by kopers aanklank vind. Ek sien daarna uit om dit met u en u gemeenskap te deel.

  Phil, Craig en David

  • 7

   Phil,

   Baie dankie vir die inloer! Ek het regtig geniet van die boek en waardeer die deursigtigheid van u span - dit blyk dat u mense regtig u rykdom aan kennis en jare se ervaring geneem het en dit alles onder een dekking geplaas het. Goeie werk!

   Doug

 5. 8

  Dankie vir die instrument Doug. Ek het 50-50 behaal. Vir 'n blogwebwerf wat 'n redelike goeie balans sou wees, soos Andy gesê het.

  Vir baie e-handelswebwerwe moet ons dit beskou as meer as net 'n aanlyn brosjure oor die onderneming. Hoe meer 'u' of 'u' woorde wat op 'n webwerf verskyn (direkte e-pos of watter advertensie ook al) wat 'n produk / diens aanbied, sal 'n beter bemarkingsstuk wees as een wat meer 'ek' en 'my' in Dit. Dit is die basiese konsepte agter groot kopieskryf.

  'N Goeie kopieskryfboek vir mense om mee te begin is die klassieke boek van Claude Hopkins, Scientific Advertising. Dit is 'n MOET LEES (as u dit nog nie gedoen het nie) en baie van die suksesvolste sake-eienaars het dit gebruik om hul sakebemarking te verander om die verkope te verhoog. Selfs vir diegene wat dit gelees het, is dit die moeite werd om dit nog 'n paar keer te lees.

 6. 9

  Wat 'n geweldige hulpmiddel. Dankie dat u dit geskep het. Ek is bly om te kan sê dat my blog 'n 9 behaal het. (Groot sug van verligting. Stel jou voor dat een van die ouens wat die boek geskryf het 'n slegte punt was ...) Pas op, David

 7. 10
 8. 11
 9. 12

  Douglas, dankie dat u u ingestelde sakrekenaar gedeel het. Ek is 'n groot aanhanger van die boek Tuned In en is alles gereedskap wat ons help om meer bewus te raak van ons tekortkominge.

  Ek is geïnteresseerd om meer uit te vind oor hoe u met die telling vorendag kom. Het u inligting gepos oor die statistieke wat u gebruik om die telling te bereken? Ek sal beslis u sakrekenaar gebruik om my telling te verbeter. Om te weet hoe u die telling behaal, sal nog meer help. -Michael

 10. 13

  Dankie Douglas, 'n goeie hulpmiddel en boodskap - blykbaar het myne 10/10 behaal
  (Me-punte: 1 ander punte: 80) Ek dink ek moet meer op my fokus ...
  Miskien kry u die kans om een ​​of ander tyd by my blog in te gaan - http://www.kasumiseo.co.uk/ - Ek blog oor SEO en aanlynbemarking (dit sal my beslis 'n ekstra punt gee!)
  Wat is volgens u belangstelling die ideale resultaat vir u sakrekenaar?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.