My bygewerkte binnelandse kantoor vir video-opname en podcasting

Toe ek 'n paar jaar gelede by my tuiskantoor ingetrek het, het ek baie werk gehad om dit gemaklik te maak. Ek wou dit instel vir video-opname en podcasting, maar dit ook 'n gemaklike ruimte maak waar ek baie ure spandeer. Dit is amper daar, en daarom wou ek 'n deel van die beleggings wat ek gemaak het, deel, asook waarom.

Hier is 'n uiteensetting van die opgraderings wat ek gedoen het:

  • bandwydte - Ek het Comcast gebruik, maar my huis was nie bedraad nie, en ek het gereeld 'n ethernetkoord van my router na my kantoor gehardloop tydens die opname om te verseker dat ek geen bandbreedte het nie. Comcast het goeie aflaaispoed gehad, maar oplaaisnelhede was verskriklik. Ek trek die prop en skuif na Fiber. Die maatskappy het dit direk by my kantoor geïnstalleer, so nou het ek 1Gb-diens op en af ​​direk op my skootrekenaar! Vir die res van die huis het ek 'n Eero Mesh wifi stelsel wat deur Metronet saam met die vesel geïnstalleer is.
  • Drie -skerm -dokstasie - In plaas daarvan om Ethernet, monitors, USB-hub, mikrofoon en luidsprekers handmatig aan te sluit elke keer as ek by my lessenaar sit, kies ek die j5 Skep USB-C-koppelstasie. Dit is een verbinding en elke toestel is ingeprop ... insluitend krag.
  • Staande lessenaar - Aangesien ek fiks word, wou ek die opsie hê om op te staan ​​en 'n baie wye werkstreek te hê om dit mee te doen. Ek het gekies vir 'n Varidesk... wat ongelooflik goed gebou is, absoluut verstommend is en alles daarop pas sodat ek maklik van sit tot staan ​​kan gaan. Ek het al 'n dubbele skermbeugel gehad wat maklik op die lessenaar geïnstalleer kon word.
  • Mikrofoon - Ek weet baie mense hou van Yeti, maar ek kon net nie die duidelikheid uit my mikrofoon kry nie. Dit kon my stem wees, ek is nie seker nie. Ek het gekies vir 'n Audio-Technica AT2020 kardioïde kondensor Studio XLR mikrofoon en dit klink en lyk goed.
  • XLR na USB klank koppelvlak - Die mikrofoon is XLR, so ek het 'n Behringer U-PHORIA UMC202HD, 2-kanaal klank-koppelvlak om dit in die koppelstasie te druk.
  • Podcast -arm - Podcast-arms met 'n lae profiel wat goed lyk op video, kan redelik duur wees. Ek het gekies vir die Podcast Pro en dit lyk fantasties. My enigste fout hieroor is dat die mikrofoon onder die gewig is waarvoor die armspanning ontwerp is, sodat ek 'n kontragewig op die arm moes klop om dit bestendig te hou.
  • Hoofdtelefoonversterker - U weet hoe belaglik dit kan wees om klankuitsette via sagteware te onderhou of op te los, daarom kies ek vir 'n PreSonus HP4 4-kanaals kompakte koptelefoonversterker in plaas daarvan waar ek oordopjes het, studio-koptelefoon, en 'n surround sound-stelsel wat almal verbind is. Dit beteken dat my uitset altyd dieselfde is ... Ek draai net die koptelefoon op of af of skakel die monitoruitgang uit.
  • sprekers - Ek wou 'n wonderlike stel luidsprekers vir die kantoor hê wat gekoppel is aan die monitoruitgang van die koptelefoonversterker, en ek het saam met die Logitech Z623 400 Watt luidsprekerstelsel, 2.1 luidsprekerstelsel.
  • Webcam - Een van die probleme wat ek in die video raakgeloop het, was uiterste glans met my ou webcam ... so ek het opgegradeer na 'n Logitech BRIO wat baie meer opsies het en die glans baie beter hanteer - om nie te praat van die 4K-uitvoer nie.

Webcam-opgradering: Logitech BRIO

Een probleem wat u in die oorspronklike video sal sien, is dat die webcam verskriklik die hantering van glans van my monitors gehad het toe ek groot wit vensters op die skerm gehad het. Ek het die webcam opgegradeer na 'n Logitech BRIO, 'n hoër 4K-webcam met baie aanpassings- en opname-opsies. U kan die resultate hierbo sien.

Die opstelling is fantasties en ek het selfs 'n mooi televisie en klankbalk langs my om 'n film te kyk of na die televisie te luister terwyl ek werk.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.