Is dit waarlik verlowing?

Wat is ware bemarkingsbetrokkenheid

As ek vandeesmaand 83% meer met my vriendin praat as verlede maand? meer betrokke? Hoe gaan dit met my as ek 'n paar opmerkings oor haar lewer? Is ek verloof?

Aantal

Die definisies van betrokkenheid is duidelik:

(1) 'n Formele ooreenkoms om te trou.
(2) 'n Reëling om iets te doen of op 'n vasgestelde tyd êrens heen te gaan.

Merriam Webster Definisie van verlowing

oor 'n dekade gelede, Ek het hierdie rant vir die eerste keer gepubliseer dat ek wou hê dat bemarkers sou ophou om die term uit te druk betrokkenheid as 'n besigheidsmaatstaf. Vandag is dit steeds 'n probleem in ons bedryf, so ek het dit opgevolg met die onderstaande video.

Tyd gemeet op die bladsy, aantal kommentaar, aantal volgelinge, aantal stemme, of selfs die aantal minute wat gekyk word, help u besigheid nie, tensy u die betrokkenheid tot 'n werklike besigheidsresultaat. As u nie kan nie, is dit net 'n ydelheidsmetriek.

Ek kla nog steeds oor die misbruik van die term betrokkenheid vandag omdat ek sien dat te veel kliënte groot bedrae geld spandeer op inhoud wat geen besigheidsvoordeel bied nie.

Dit is nie betrokkenheid, dit is dateer. En dit beteken nie dat bemarkers nie 'n soort interaksie tussen kykers, volgelinge, aanhangers, luisteraars, ens. Moet volg nie. Maar bemarkers moet uiteindelik die interaksie in ooreenstemming bring met die werklike besigheidsresultate.

Uitgaan is enige sosiale aktiwiteit wat gewoonlik deur twee mense onderneem word, met die doel om die geskiktheid van die ander as hul maat te bepaal.

Baie geluk as u besoekers meer tyd op u webwerf spandeer! U gaan meer uit en dit is 'n goeie teken ... maar dit is nie 'n verlowing nie. Vertel my dat u verloof is as u besoeker die ring koop en dit aan u vinger sit. As die aantal besoekers toeneem en meer van u webwerf af koop, kan u my vertel dat u betrokkenheid toeneem.

Bemarkers wat nie kan nie meet opbrengs op belegging met sosiale media gebruik terme soos betrokkenheid om hul pogings te wettig en wow hul kliënte ... terwyl hulle hul geld mors.

Toe Jeffrey Glueck 'n dekade gelede die openingstoespraak tydens die eMarketing Association-konferensie gehou het, vertel hy 'n wonderlike verhaal van Travelocity begin van die sosiale media-veldtog met behulp van die gnome en My spasie.

Volgens die betrokkenheidstandaarde was die veldtog 'n reuse sukses ... almal was bevriend met die kabouter en kommentaar en gesprekke het gevlieg! Mense het meer tyd op die bladsy deurgebring en daar was baie blootstelling. Helaas het die veldtog egter $ 300 XNUMX gekos en was dit 'n mislukking om sake na Travelocity te dryf. Met ander woorde ... geen betrokkenheid nie.

PS: Op die nippertjie ... ek het 'n vriendin, maar ons is nie verloof nie.

PPS: Dankie aan Ablog-bioskoop vir die vervaardiging van hierdie skouspelagtige video! Dit is die tweede in ons Mites, wanopvattings en uitbarstings reeks.

8 Comments

 1. 1

  Goeie Heer ... ek het omtrent uit my stoel op kantoor geval nadat ek die titel vir hierdie berig gelees het. Verkeer maak op die lange duur nie saak nie .. die verkope is wat tel .. Inkomste. Inkomste. Inkomste.
  Goeie pos.

  • 2

   Hallo Kyle!

   Baie geluk met die aanbieding van Stephen. Hy is 'n wonderlike ou en ek is bly dat hy by julle aangesluit het ... Ek dink jy sal verbaas wees hoe hy delf en dinge uitvind.

   Re: hierdie. Ek dink dit is ongelooflik belangrik om 'n verhouding met u kliënte en kliënte te bou - en sommige dinge is baie moeilik om te meet. Een van die redes waarom ek so graag blog en sosiale media hou, is dat ek deursigtig KAN wees, dat ek eerlik kan wees, dat ek baie aandag aan my klante kan gee - maar bowenal - ek weet dat al die dinge wat moeilik was om voor te meet is nou meetbaar.

   Ek wil net bemarkers uitdaag om aan hul kliënte 'n sigbare tregter te bied wat bewys lewer dat a lei tot b, b tot c en c na d. Wanneer klante agterkom dat hulle oop, eerlik en beskikbaar is ... sal hulle beter daarvoor wees! Ons moet dit net vir hulle bewys.

   Heerlik om jou hier te sien! Wanneer kom jy na The Bean Cup?
   Doug

 2. 3

  Miskien kom ons hier in 'n semantiese argument, maar ek dink dit is die moeite werd om te hê.

  A. Dit lyk asof betrokkenheid 'n unieke gebeurtenis in u analogie is (of ten minste 'n gebeurtenis wat slegs deur aankope veroorsaak word). Ek sou argumenteer dat 'n ander definisie van betrokkenheid is om 'n individu in 'n gesprek of verhouding te betrek of daarby te betrek. Betrokkenheid is nie 'n enkelvoud of selfs 'n klimaksgebeurtenis nie. Dit is die klein verhoudings wat uitloop op 'n ryker verhouding tussen onderneming en klant. Dit krimp die afstand tussen hulle.

  B. Elkeen van die uitdrukkings van 'betrokkenheid' wat u noem, kan gekwantifiseer word en ook ek definieer dit as betrokkenheid. Waar ek u skeptisisme deel, is wanneer elkeen van hierdie uitdrukkings ter wille van hulle gekwantifiseer word. Net omdat iemand 'n opmerking agterlaat, beteken dit nie noodwendig dat hulle nader is aan 'n sakedefinieerde aksie soos om 'n aankoop te doen nie. Betrokkenheidsaksies moet bydra tot een of ander eindresultaat wat 'n onderneming wil hê. Bemarking moet hierdie (dikwels nie-lineêre) weg voltooi. Waar Travelocity byvoorbeeld misluk het, was om net 'n cool bewusmakingsveldtog te skep sonder om te dink hoe elke kliëntbetrokkenheid die individu sou kry om 'n einddoel te bereik.

  C. As ons wel met u analogie wil werk ... Ek dink nie dat ondernemings regtig van hul klante bel nie. Maatskappye moet 'n kliënt voortdurend beoefen, hulle betrek, nuwe verhoudings met hulle opbou. As 'n maatskappy dink dat hulle uiteindelik hul klante in die huwelik deur die paadjie geloop het, sal hulle verbaas wees hoe vinnig egskeiding in hul prentjie is.

  Jammer vir die langdradige opmerking, maar ek glo dat betrokkenheid 'n belangrike maatstaf vir bemarking is en dat dit meer effektief gebou kan word. Net 'n ander standpunt.

  • 4

   Chris,

   Goeie terugvoer en goeie gesprek. In u terugvoer wil ek die idee uitdaag dat enige van hierdie gebeure 'lei' tot 'n geldelike verhouding. Wys my 'n verkoopstregter van 'n enkele onderneming wat bewys lewer dat die primêre manier om mense by u besigheid te laat koop, begin met die kommentaar op u blog ... of dat daar 'n verband is tussen die aantal volgers wat u het en u algehele bemarkingsbegroting.

   Ek dink my frustrasie lê in die feit dat mense glo dat dit 'n soort skuilprestasie-aanwyser vir ondernemings word. As bemarker moet ek bewyse en analitiese gegewens verskaf wat die oorsaak en gevolg verband tussen hierdie dinge en die werklike aankoop toon. Tot op hede dink ek is dit bs

   Met baie respek!
   Doug

 3. 5

  Doug, dit is 'n uitstekende analogie, en ek stem saam dat 'betrokkenheid' te veel gebruik word en verslete is. Uiteindelik moet bemarkers fokus op wat sake dryf en mense ernstig daaroor inbring om hul geld vir u produkte en dienste prys te gee. -Michael

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.