Is dit waarlik verlowing?

Wat is ware bemarkingsbetrokkenheid

As ek vandeesmaand 83% meer met my vriendin praat as verlede maand? meer betrokke? Hoe gaan dit met my as ek 'n paar opmerkings oor haar lewer? Is ek verloof?

Aantal

Die definisies van betrokkenheid is duidelik:

(1) 'n Formele ooreenkoms om te trou.
(2) 'n Reëling om iets te doen of op 'n vasgestelde tyd êrens heen te gaan.

Merriam Webster Definisie van verlowing

oor 'n dekade gelede, Ek het hierdie rant vir die eerste keer gepubliseer dat ek wou hê dat bemarkers sou ophou om die term uit te druk betrokkenheid as 'n besigheidsmaatstaf. Vandag is dit nog steeds 'n probleem in ons bedryf, so ek het dit opgevolg met die onderstaande video.

Tyd gemeet op die bladsy, aantal kommentaar, aantal volgelinge, aantal stemme, of selfs die aantal minute wat gekyk word, help u besigheid nie, tensy u die betrokkenheid tot 'n werklike besigheidsresultaat. As u nie kan nie, is dit net 'n ydelheidsmetriek.

Ek kla nog steeds oor die misbruik van die term betrokkenheid vandag omdat ek gesien het dat te veel kliënte groot bedrae geld spandeer op inhoud wat geen besigheidsvoordeel bied nie.

Dit is nie betrokkenheid, dit is dateer. En dit beteken nie dat bemarkers nie 'n soort interaksie tussen kykers, volgelinge, aanhangers, luisteraars, ens. Moet volg nie. Maar bemarkers moet uiteindelik die interaksie in ooreenstemming bring met die werklike resultate van die besigheid.

Dating is enige sosiale aktiwiteit wat gewoonlik deur twee mense onderneem word, met die doel om die geskiktheid van die ander as hul maat te bepaal.

Baie geluk as u besoekers meer tyd op u webwerf spandeer! U gaan meer uit en dit is 'n goeie teken ... maar dit is nie 'n verlowing nie. Vertel my dat u verloof is as u besoeker die ring koop en dit aan u vinger sit. As die aantal besoekers toeneem en meer van u webwerf af koop, kan u my vertel dat u betrokkenheid toeneem.

Bemarkers wat nie kan nie meet opbrengs op belegging met sosiale media gebruik terme soos betrokkenheid om hul pogings te wettig en wow hul kliënte ... terwyl hulle hul geld mors.

Toe Jeffrey Glueck 'n dekade gelede die openingstoespraak tydens die eMarketing Association-konferensie gehou het, vertel hy 'n wonderlike verhaal van Travelocity begin van die sosiale media-veldtog met behulp van die gnome en My spasie.

Volgens die betrokkenheidstandaarde was die veldtog 'n reuse sukses ... almal was bevriend met die kabouter en kommentaar en gesprekke het gevlieg! Mense het meer tyd op die bladsy deurgebring en daar was baie blootstelling. Helaas het die veldtog egter $ 300 XNUMX gekos en was dit 'n mislukking om sake na Travelocity te dryf. Met ander woorde ... geen betrokkenheid nie.

PS: Op die nippertjie ... ek het 'n vriendin, maar ons is nie verloof nie.

PPS: Dankie aan Ablog-bioskoop vir die vervaardiging van hierdie skouspelagtige video! Dit is die tweede in ons Mites, wanopvattings en uitbarstings reeks.

8 Comments

 1. 1

  Goeie Here... Ek het omtrent uit my stoel in die kantoor geval nadat ek die titel van hierdie pos gelees het. Verkeer maak nie saak op die lang termyn nie.. die verkope is wat tel.. Inkomste. Inkomste. Inkomste.
  Goeie pos.

  • 2

   Hallo Kyle!

   Baie geluk dat jy vir Stephen aan boord gebring het. Hy is 'n wonderlike ou en ek is bly hy het by julle aangesluit... Ek dink julle sal verbaas wees oor hoe hy ingaan en dinge uitpluis.

   Re: hierdie. Ek dink die bou van 'n verhouding met jou kliënte en kliënte is ongelooflik belangrik - en sommige dinge is baie moeilik om te meet. Een van die redes hoekom ek so lief is vir blog en sosiale media is dat ek deursigtig KAN wees, ek kan eerlik wees, ek kan my kliënte baie aandag gee – maar bowenal – ek WEET dat al daardie dinge wat moeilik was om voorheen te meet, is nou meetbaar.

   Ek wil net bemarkers uitdaag om hul kliënte te voorsien van 'n sigbare tregter wat aan hulle bewys lewer dat a na b, b na c en c tot d lei. Wanneer klante agterkom dat om oop, eerlik en beskikbaar te wees... sal hulle beter daaraan toe wees! Ons moet dit net vir hulle bewys.

   Wonderlik om jou hier te sien! Wanneer kom jy na The Bean Cup?
   Doug

 2. 3

  Miskien gaan ons hier in 'n semantiese argument kom, maar ek dink dit is een wat die moeite werd is.

  A. Dit blyk dat verlowing 'n enkele gebeurtenis in jou analogie is (of ten minste 'n gebeurtenis wat uitsluitlik deur aankope veroorsaak word). Ek sou redeneer dat 'n ander definisie van betrokkenheid is om 'n individu by 'n gesprek of verhouding te "intrek of te betrek". Betrokkenheid is nie 'n enkele of selfs 'n klimaks gebeurtenis nie. Dit is die klein verhoudings wat uitloop op 'n ryker verhouding tussen maatskappy en kliënt. Dit krimp die afstand tussen hulle.

  B. Elkeen van daardie uitdrukkings van "betrokkenheid" wat jy noem, kan gekwantifiseer word en ek definieer dit ook as betrokkenheid. Waar ek jou skeptisisme deel, is wanneer elkeen van hierdie uitdrukkings vir hul eie onthalwe gekwantifiseer word. Net omdat iemand 'n opmerking maak, beteken dit nie noodwendig dat hulle nader daaraan is om 'n besigheidsgedefinieerde aksie te neem soos om 'n aankoop te doen nie. Betrokkenheidsaksies moet bou na die een of ander eindresultaat wat 'n besigheid wil hê. Bemarking moet hierdie (dikwels nie-lineêre) pad voltooi. Byvoorbeeld, waar Travelocity misluk het, was net die skep van 'n koel bewusmakingsveldtog sonder om te dink hoe elke kliëntbetrokkenheid die individu sou kry om 'n einddoel te bereik.

  C. As ons wel met jou analogie wil werk... Ek dink nie maatskappye kry werklik 'n ring van hul kliënte nie. Maatskappye moet voortdurend 'n kliënt beywer, hulle betrek, nuwe verhoudings met hulle bou. As 'n maatskappy dink hulle het uiteindelik hul kliënte in die paadjie afgeloop in die huwelik, sal hulle werklik verbaas wees hoe vinnig egskeiding in hul prentjie is.

  Jammer vir die langdradige opmerking, maar ek glo dat betrokkenheid 'n belangrike maatstaf vir bemarking is en dat dit meer effektief gebou kan word. Net 'n ander standpunt.

  • 4

   Chris,

   Goeie terugvoer en goeie gesprek. Binne jou terugvoer wil ek die idee uitdaag dat enige van hierdie gebeurtenisse eintlik tot 'n geldverhouding lei. Wys my 'n enkele maatskappy se verkoopstregter wat bewys lewer dat die primêre manier om mense by jou besigheid te laat koop, begin met hulle wat kommentaar lewer op jou blog ... of dat daar 'n verband is tussen die aantal volgelinge wat jy het en jou algehele bemarkingsbegroting.

   Ek dink my frustrasie lê in die feit dat mense glo dat dit 'n soort pseudo-prestasie-aanwyser vir besighede word. As 'n bemarker moet ek BEWYSE en analitiese data verskaf wat 'n oorsaak en gevolg-verwantskap tussen hierdie dinge en die werklike aankoop toon. Tot op hede dink ek dis bs

   Met baie respek!
   Doug

 3. 5

  Doug, dit is 'n goeie analogie, en ek stem saam dat 'betrokkenheid' oorbenut en uitgeput is. Uiteindelik moet bemarkers fokus op wat besigheid dryf en mense inbring wat ernstig is om hul geld vir jou produkte en dienste prys te gee. - Michael

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.