Leer om lekker te speel

kwaai kind

As u terugkyk na die geskiedenis van hierdie blog, sal u sien dat ons opgewonde raak daaroor om nuwe tegnologieë te vind en ons lesers daarop te leer. Tensy 'n onderneming iets onsedeliks of bloot dom doen, is ons tipies positief in ons benadering. Ek wil nie hê dat hierdie blog so groot moet word dat ons sommige maatskappye kan begrawe terwyl ons ander bevorder nie ... en dit stel my eerlik teleur as sommige van my ander gewildste kollegas die foto's in die openbaar neem.

So onlangs soos gister, het ek klagtes ontvang van trolle. Wat is 'n trol?

In internet-sleng is 'n troll iemand wat opruiende, vreemde of buite-onderwerp-boodskappe plaas in 'n aanlyngemeenskap, soos 'n aanlynbesprekingsforum, kletskamer of blog, met die primêre doel om lesers uit te lok tot 'n emosionele reaksie of anders ontwrig normale bespreking oor die onderwerp.

Ek sou 'n paar ander eienskappe byvoeg ... trolle is gewoonlik laf en skuil onder anonimiteit. En op hierdie blog probeer trolle dikwels skade berokken aan die maatskappye waaroor ons skryf.

Ek sal 'n paar keer probeer om op 'n trol te reageer, maar as ek sien hoe hulle hul toevlug neem tot naam en die feite ignoreer, hou ek op om met hulle te praat. Ek het die onderneming laat weet dat hulle gekritiseer is. As die onderneming probeer om die situasie op te los en dit nie kan doen nie (wat gewoonlik vanweë die anonimiteit is), verwyder ek die opmerking.

Hoekom? Is dit nie 'n slaag om 'n onderneming te gee nie? Is dit intellektueel oneerlik?

Ek dink nie so nie. As ek 'n onderhoud met 'n onderneming voer, skermkiekies kry en die toepassing daarvan beskryf, probeer ek nie 'n aankoopbesluit vir u neem nie. Ek skryf 'n kort blogpos gebaseer op die maatskappy se bemarking, terugvoer of produkspesifikasies en deel wat die instrument is en hoe ek glo dit 'n bemarker kan help. Hierdie ondernemings het hard gewerk om 'n produk bekend te stel en 'n groot risiko te neem deur hulself daar te stel vir kritiek.

Sommige mense haat eenvoudig maatskappye (ons sien die afgelope tyd baie daarvan). Ek het 'n lekkerspot vir hulle, want ek het al vir soveel jong beginners gewerk. Ek het die opofferings gesien - in geld, tyd en familie - wat mense maak om iets van 'n idee na 'n droom na die werklikheid te probeer neem. Dit verg baie werk ... en die meeste ondernemings slaag nie eintlik nie. Ek wil nie hê dat maatskappye in duie stort nie ... kyk hoe stigters en werknemers alles verloor. Niemand moet nie.

'N Enkele negatiewe opmerking kan 'n maatskappy op die verdediging plaas. Ek het gesien hoe dit gebeur met een van die maatskappye waarvoor ek gewerk het ... iemand het die besigheid aanlyn gekritiseer en hulle het nooit herstel nie, aangesien die pos vir die volgende jaar in elke verkoopsgesprek geraak het. Dit was rof ... en onnodig. Dit is nie net leiers wat die vermoë het om dit ook te doen nie ... een eenvoudige inhoud kan 'n vonkel veroorsaak wat 'n onderneming onderstoot.

Ek voel dus dat ek verantwoordelik is vir albei lesers en maatskappye deur mense die voordeel van die twyfel te gee. As 'n kommentator uit die skaduwee wil kom en 'n onderneming konstruktief wil kritiseer, is dit 'n wonderlike gesprek. Maar as 'n troll die pos anoniem tref en bombardeer, gaan ek dit eenvoudig nie verdra nie. Ek sal een of twee keer reageer en dan is die gesprek klaar. As hulle voortgaan, gaan ek hulle nie meer geleenthede gee nie.

Daar is baie maatskappye waarvoor ek deur die jare respek verloor het ... maar ek gaan dit nie probeer vernietig nie. Ek gee hulle eenvoudig geen aandag op hierdie blog nie. Dit is die geleentheid wat ek het - om groot maatskappye te bevorder en diegene wat moet verdwyn, te ignoreer. As u my op een van my poste wil uitdaag, verwelkom ek die kritiek! Maar as u net gaan skree en name noem, hoef ek nie daarna te luister nie.

Ek sien uit na ons voortgesette gesprek!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.