Verdrievoudig u blogverkeer met relevante besoekers

korporatiewe blogging

Bob BurchfieldBob Burchfield is 'n lang tyd vriend en een van die lekkerste ouens hier in Indianapolis. Hy kom na al die streekbyeenkomste en het die mees omvattende Indianapolis gebeure kalender in die streek by AroundIndy.com. Bob het hierdie briefie vandag aan my gestuur:

Doug,

Ek wil met u deel oor 'n blogprojek wat die afgelope maand aan die gang is. Een van die provinsiale CVB's (kongres- en besoekersburo's) het gevra of hulle 'n gasblog vir my kon skryf AroundIndy.com blog. Ek het dit sedert 2008 daagliks (en later weekliks) gepubliseer, maar dit nog nooit vir iets anders gebruik as 'n top 10 lys van dinge wat u in die komende week in Indianapolis moet doen nie. Toe ek hierdie versoek kry, het ek gedink, waarom dit nie oopmaak vir al die CVB's en lokale vir provinsies nie? Ek het dus per e-pos 'n uitnodiging aan ongeveer 100 van hulle gestuur. Die artikels het oornag begin inkom. Ek het elke dag op 6 Mei elke oggend om 16:XNUMX een begin publiseer.

Wel ……… ..

Vir die week van 16-22 Mei, die verkeer op die blog het met 77.5% toegeneem van die vorige week. Vir die week van 23-29 Mei, verkeer was DRIEPEL die vorige week. Verkeer in Mei 2011 was 128.6% hoër as Mei 2010. Die gasblog op 30 Mei het 'n eendag-verkeersrekord, met 79.1% van die vorige eendaagse hoogtepunt.

Die interessantste vir my is dat as ek 'n sleutelwoord uit elke blog kies en 'n Google-soektog doen, dit binne 'n uur nadat dit gepos is, op die eerste bladsy van Google-soekresultate verskyn.

Die inspirasie vir hierdie poging kom uit lees Korporatiewe blogging vir dummies. Ek skryf dus net om dankie te sê vir al die hulp, advies, ondersteuning en goeie inligting wat u met my (en my studente) gedeel het sedert ons die eerste keer by Southside Smoosiers ontmoet het (ek mis die byeenkomste steeds Die Boontjiebeker).

Die uwe,

Bob Burchfield, redakteur
AroundIndy.com, LLC

Dankie aan Bob wat die tyd geneem het om vir my te skryf. Dit is waarom ons die boek geskryf het! Ons wil hê dat mense hul gesag en relevansie aanlyn moet uitbrei met uitvoerbare, meetbare strategieë. Hierdie soort e-posse is die wat my glimlag op my gesig sit en my laat kronkel!

5 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.