2 Comments

  1. 1

    Ek is by jou Doug. Ek wil so graag widgets hê, maar dit laat my altyd meer wil. Ek wil binne-in hulle kom, dit aanpas, dit by my webwerf pas, en ek kan nooit. Ek gebruik dus altyd alles om hard te kodeer en met die hand te bou. Miskien is ek net 'n sukkelaar vir die bevrediging dat ek self iets bou.

  2. 2

    Ek is 'n tevrede man en verantwoordelik vir die resultate of 'n gebrek aan agt webwerwe, insluitend my eie. Ek word al te gereeld (en pynlik!) Herinner aan hoe min dit is om 'n besoeker te ontspoor. As u iets op u webwerf plaas, sou dit beter wees om die gebruikerservaring werklik te verbeter en / of mense na 'n omskakeling te beweeg. Behalwe vir die twee dinge, bring u die besigheidsdoelwitte van die webwerf in gevaar.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.