Volg die top sosiale media-beïnvloeders van 2014

Sosiale media-beïnvloeders Argetipes

Dr Jim Barry van die Edu-Tainment Social Content Marketing-blog het 'n 'n lys van die belangrikste beïnvloeders op sosiale media (met die uwe daarop!). Die goeie dokter het 'n fassinerende, gedetailleerde berig geskryf oor die vier argetipes van hierdie beïnvloeders, wat die eienskappe en soorte invloed wat hulle in die bedryf het, beskryf, insluitend:

  • opvoeders - hulp en insig te verleen
  • Afrigters - skakel in en help (u sal my hier kry!)
  • kunstenaars - betrek en inspireer
  • charismate - insig en inspirasie te bied

Dit is 'n uitstekende lys en die artikel is 'n moet lees. Ek waardeer dit regtig dat ek as 'n afrigter. Ek dink nie aan myself as 'n leier in die bedryf nie, maar ek dink dat ek 'n eerlike praktisyn is en 'n blog bied wat bemarkers help om nuwe instrumente en metodologieë te ontdek om hul kunswerk te verbeter. Ek is uitgesproke op persoonlike vlak, en dit kan my charisma en my vermaaklikheid beïnvloed. Hoe dit ook al sy, ek is geëerd om op so 'n ongelooflike lys te wees.

Top-50-sosiale-beïnvloeders

Ek het gedink dit kan lekker wees om dit vir u maklik te maak om hierdie mense te volg, so hier is die lys met hul Twitter-volgknoppie!

opvoedersAfrigters


kunstenaars


charismate


Ek het in my blog se Twitter-rekening by my opgegly. Haal die polariserende onprofessionele argumente uit my Twitter-rekening uit, dan sit u die Martech Zonese. Hehe.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.