Top Adsense-onderwerpe: Ajax, Flash, WordPress en Firefox

'N Paar weke gelede het ek geïntegreer Adsense met Google Analytics (Wenk # 4). Ek is al gefassineerd om na die uitslae te kyk. Google Analytics het 'n omgekeerde doelpad waar u die pad kan sien wat besoekers gebruik het voordat hulle op die advertensie klik. Gewapen met hierdie inligting kan 'n mens twee verskillende standpunte inneem:

  1. Ek kan meer geld verdien as ek aanhou skryf oor hierdie onderwerpe.
  2. Daar is 'n vraag na inhoud in hierdie gebiede - soveel so dat mense bereid is om op advertensies te klik om dit te kry!

Met slegs 'n paar weke se ontleding in my hand, sal ek nie die rigting van die inhoud van my blog verander om bloot ekstra inkomste te verdien nie. Maar ... dit blyk dat mense my blog vind en dit dan deur advertensie skakels laat as hulle nie die nodige inligting vind vir die onderwerpe waarna hulle gesoek het nie. Hier is 'n gawe blik op die statistieke met die Reverse Goal Path:

Adsense Analytics

Daardie onderwerpe? Ajax, Flash, WordPress en Firefox. WordPress is een van die 'warmste' onderwerpe op my blog met meer treffers op WordPress-gemerkte onderwerpe as elders. Ek werk tans aan 'n WordPress Sidebar Widget, aangesien dit wenslik is en my blog moontlik aan addisionele lesers blootstel.

Wat Ajax, Flash en Firefox betref ... ek sal moet sien waarheen ek dit wil neem. Ek is 'n groot fan van Ajax, maar het nie veel Flash-ervaring nie (my vriend Bill het baie meer). En natuurlik hou ek van Firefox, dit is add-on-tegnologie, en Firebug! Vuurluis is die noodsaaklike ontwikkelingsinstrument vir enige webontwikkelaar.

Dus ... skryf oor hierdie onderwerpe om aan die vraag te voldoen, en u kan meer geld verdien om dit te doen! Analytics is gaaf!

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.