Inhoud bemarking

Het 'n blaaskans geneem!

RusEk het redelik goed probeer om 1 kwaliteit boodskap op my webwerf te volg, gevolg deur 'n plasing op die beste skakels en artikels op die internet. Gisteraand het ek 'n Blogbreek. Die ideaal is dat 'n blogonderbreking beteken dat ek bed toe gaan en aan die slaap raak terwyl ek lees. Nie vir my nie.

Gisteraand het ek voortgegaan met die ontwikkeling van 'n persoonlike Google Map vir 'n plaaslike liefdadigheidsorganisasie hier in die stad. Dit is 'n prettige freebie-projek wat al dan nie gebruik kan word - maar om deel te wees van iets wat groter is as jy, is altyd 'n wonderlike ervaring. Dit het my aan nuwe mense voorgestel en my blootgestel aan nuwe bedrywe, altyd 'n pluspunt.

Ek het ook 'n paar prettige e-posse gehad wat heen en weer gegaan het oor die kwaliteit oor die hoeveelheid met betrekking tot die bestuur van ons produk. Dit is altyd 'n prettige gesprek, die risiko om niks te lewer of iets te lewer wat dalk nie ideaal is nie. Dit is 'n moeilike oproep. Ek gaan ons ontwikkelaars se intuïsie vertrou en sien watter towerkuns hulle kan bereik.

Ek sal daarvoor aanspreeklik gehou word, so dit stel myself regtig daar buite. Mense verras jou egter dikwels as jy hulle bemagtig. Dit is iets wat ek verkondig, dus kan ek beter volgens my eie woorde leef!

Ek het nog nooit 'n gasblogger hier gehad nie, maar deel graag die kollig. Stuur vir my 'n opmerking of kontak my as u belangstel. U hoef egter nie eintlik 'n blog te hê nie. Eintlik wil ek eerder hê dat iemand wat nie blog nie, deelneem aan die gesprek. Miskien sal u die gogga vang.

Vir my medebloggers lei dit tot min of meer werk as ek 'n gasblogger het? Net nuuskierig.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

3 Comments

  1. Gasblog is nog steeds werk. Die ding is dat jy nie soveel ervaring van 'n blogger sal kry soos jy is nie - dit is gewoonlik nuwer bloggers wat wil gasblog. Daar is ook meer kommunikasie om mee te doen.

  2. As ek 'n onderwerp gekry het waaroor ek regtig kon uitbrei, sou ek bly wees om jou gas te wees. Dit is een van baie ervarings wat ek nog nie deurgemaak het nie, en as ek dit lewendig maak, sal dit beslis een groot prestasie wees.

  3. Sodra ek verkeer opbou, sal ek probeer om gasbloggers in te sluit. Dit wil voorkom asof dit meer werk sal wees, maar beide bloggers sal baat by die vennootskap. Dit is iets wat ek dink meer bloggers moet doen

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.