Is daar beter tyd om 'n nuwe sosiale netwerk te begin?

Sosiale Netwerk

Ek spandeer baie minder tyd in sosiale media. Tussen die gebrekkige algoritmes en oneerbiedige meningsverskil, hoe minder tyd ek in sosiale media spandeer, hoe gelukkiger is ek.

Sommige mense met wie ek my ontevredenheid gedeel het, het my vertel dat dit my eie skuld was. Hulle het gesê dat dit my openlike bespreking van politiek die afgelope paar jaar was wat die deur oopgemaak het. Ek het werklik geglo in deursigtigheid - selfs politieke deursigtigheid - so ek was trots op my oortuigings en verdedig dit deur die jare heen. Dit het nie goed uitgewerk nie. Ek het dus die afgelope jaar 'n daadwerklike poging aangewend om nie die politiek aanlyn te bespreek nie. Die fassinerende ding is dat my teenstanders steeds so luidrugtig is as ooit tevore. Ek dink hulle wou eerlikwaar net hê ek moet stil wees.

Volledige openbaarmaking: ek is 'n politieke vreemdeling. Ek hou van politiek, want ek hou van bemarking. En my neigings is nogal vreemd. Persoonlik hou ek myself verantwoordelik om die wêreld 'n beter plek te maak. Streekgewys is ek baie liberaal en waardeer ek belasting om ander in nood te help. Op nasionale vlak glo ek egter dat ons verby is vir verandering.

Ek is geen slagoffer nie, maar die resultaat van my onafhanklikheid stel my in staat om deur almal aangeval te word. My vriende wat links na links leun, glo dat ek 'n agterbosse, regte regterpers is. My vriende wat plaaslik regs leun, wonder waarom ek met soveel Demokrate gekuier het. En persoonlik verag ek dat ek in enige rigting gemerk word. Ek dink nie dit is nodig om alles oor 'n persoon of 'n politieke ideologie te haat as u nie saamstem met een persoon of aspek van daardie ideologie nie. Met ander woorde, ek kan sommige van die beleidsveranderings wat vandag plaasvind waardeer sonder om die politici wat dit verorden, te respekteer.

Terug na sosiale netwerke.

Ek het geglo dat die ongelooflike belofte van sosiale media was dat ons eerlik kon wees, mekaar kon inlig, mekaar kon verstaan ​​en nader sou kon word. Sjoe, was ek verkeerd. Die anonimiteit van sosiale media, gekombineer met die onpersoonlike vermoë om mense uit te roei waarvoor u dalk omgee, is vreeslik.

Sosiale netwerke is verbreek, en die kragte wat dit vererger (volgens my).

  • On Twitter, gerugte wil dit hê dat as u geblokkeer word deur @williamlegate, jy is geïdentifiseer as 'n regse moer en is skadu verbode - wat beteken dat u opdaterings nie in die openbare stroom vertoon word nie. Ek weet nie of dit waar is nie, maar ek het opgemerk dat my groei nogal stagnant was. Die verskriklike deel hiervan is dat ek Twitter regtig geniet. Ek ontmoet nuwe mense, ontdek wonderlike stories en deel graag my inhoud daar.

Ek het gevra @jack, maar op 'n regte manier - ek het nog geen antwoord gehoor nie.

  • On Facebook, hulle gee toe dat die voer nou gefiltreer is na meer persoonlike gesprekke. Dit, ná jare lange ondernemings om gemeenskappe te bou, deursigtiger te wees in hul interaksie met verbruikers en ondernemings, en maatskappye wat miljoene belê in integrasies, outomatisering en verslagdoening in geboue. Facebook het net eerder die prop getrek.

In my eerlike opinie is die sluimerende weglating van politieke leunings gevaarliker as die leunings self. Ek het geen probleem met die regering om sosiale rekeninge te bespied waar die rekeninge onwettige aktiwiteite bevorder het nie, maar ek het 'n groot probleem dat maatskappye die debat stilletjies aanpas in 'n guns wat hulle wil hê. Facebook laat nuusbronne selfs onder algemene stemming. Met ander woorde, die borrel sal meer gestol word. As 'n minderheid nie saamstem nie, maak dit nie saak nie - hulle sal in elk geval die boodskap van die meerderheid kry.

Daar moet 'n beter sosiale netwerk wees

Sommige mense glo dat Facebook en Twitter dit is waarmee ons vassteek. Baie netwerke het probeer kompeteer en almal het misluk. Wel, ons het dieselfde gesê oor Nokia en Blackberry as dit by selfone kom. Ek twyfel nie dat 'n nuwe netwerk die mark kan en sal oorheers as dit dieselfde vryheid het wat Twitter en Facebook se sukses moontlik gemaak het nie.

Die kwessie is nie slegte ideologie nie, maar slegte maniere. Daar word nie meer van ons verwag om met respek saam te stem met diegene met wie ons nie saamstem nie. Die verwagting van vandag is om die teenstander te skaam, te bespot, te boelie en stil te maak. Ons nuusstasies weerspieël hierdie gedrag. Selfs ons politici het hierdie gedrag aangeneem.

Ek hou van 'n verskeidenheid gedagtes. Ek kan nie met u saamstem nie en steeds u oortuigings respekteer. Ongelukkig lyk dit asof ons mekaar met twee partye net oor die kop hou, eerder as om 'n oplossing in die middel te bedink wat almal respekteer.

Dit het alles te doen met bemarking?

As daar gevind word dat media (nuus, soektogte en sosiale media) in die politiek meng, het dit 'n invloed op elke besigheid. Dit raak my. Ek twyfel nie dat my oortuigings my besigheid beïnvloed het nie. Ek werk nie meer vir leiers in my bedryf waarna ek waarlik na gekyk het en waaruit ek geleer het nie, omdat hulle my opinies oor politieke kwessies gelees en hul rug gedraai het.

En nou kyk ons ​​hoe krygers van sosiale geregtigheid aan elke kant van die spektrum handelsmerke aanspreeklik hou vir waar hulle hul advertensies plaas, en wat hul werknemers aanlyn sê. Dit moedig boikotte aan ... wat nie net die leiers van ondernemings beïnvloed nie, maar elke werknemer binne en die omliggende gemeenskappe. Een tweet kan nou 'n aandeelprys laat leier, sake benadeel of vernietig 'n loopbaan. Ek sal nooit wil hê dat diegene wat nie met my ideologie saamstem nie, finansieel vir hulle gestraf moet word. Dit is te veel. Dit werk nie.

Die gevolg van dit alles is dat ondernemings van sosiale media terugtrek en dit nie aanvaar nie. Besighede word minder deursigtig, nie meer deursigtig nie. Sakeleiers verberg hul steun vir politieke ideologieë en bevorder dit nie.

Ons het 'n beter sosiale netwerk nodig.

Ons het 'n stelsel nodig wat beleefdheid, verlossing en respek beloon. Ons het 'n stelsel nodig wat opponerende sienings bevorder in plaas van kwaai eggo-kamers te ontwikkel. Ons moet mekaar opvoed en mekaar blootstel aan alternatiewe standpunte. Ons moet verdraagsaam wees teenoor ander ideologieë.

Daar is geen beter tyd as nou om so 'n sosiale netwerkplatform te ontwikkel nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.