E-handel en kleinhandel

Thrive Market se inkopiemandjie is skitterend aanloklik

Ek het weer gesond begin eet en 'n advertensie gesien vir Bedryfsmark. Dit is regtig 'n wonderlike spesialiteitswinkel aanlyn waar gebruikers hul webwerf kan filter op grond van feitlik enige spesialiteit, van gras gevoer tot kleurvry, paleo, veganisties en tientalle ander opsies. Ek steek af ... maar kyk seker en gebruik my skakel hierbo sodat ek gratis goed kan kry.

Nadat ek 'n paar gesonde versnaperinge gevind het, het ek 'n paar by my inkopiemandjie gevoeg. Ek het op die mandjie geklik om te sien hoeveel items ek daarin gehad het, en was weggewaai deur wat ek daarna gesien het.

Voeg by vir gratis aflewering

Let u heel onder op die wa? Toe ek my muis oor die Uitteken direk daaronder staan:

Voeg $ 2 by u mandjie en kry gratis aflewering!

Hulle het my gekry. Ek gaan terug na inkopies en voeg nog 'n item in my kar. Die wa is opgedateer en sê nou:

U bestelling kwalifiseer vir GRATIS aflewering!

Boom. Maar daardie skelm winkelmandjie optimization voordele is nog nie klaar nie ... hulle gaan voort om nog 'n aanbod bo die uitcheck-knoppie by te voeg. Ek het nie daaraan gebyt nie ... maar net omdat 'n sjokolade-amandelstaaf heel waarskynlik nie op my lys met toegelate kos is nie.

Winkelmandjie aanbieding

As u gewonder het, was die Primal beef jerky wonderlik. Die boerenkoolkrisis? Nie soseer nie.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

3 Comments

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie