Thor Schrock: volgende internetmiljoenêr?

Blog vriend, Thor Schrock, is aan die gang vir die Volgende internetmiljoenêr!

Thor het vinnig 'n goeie bron vir tegnoloë geword. Ek dink een van die redes waarom ek so baie van Thor en sy blog hou, is dat hy aggressief is om dit te bevorder, maar nederig en vriendelik soos hy dit doen. Hy sal so af en toe vir my 'n e-pos stuur - maar dit is altyd gepersonaliseerd, bedagsaam en 'n plesier om te lees.

Thor het my vandag geskryf en hy het u hulp nodig om hom die Next Internet Millionaire te maak! Ek glo dat sy dryfkrag en entoesiasme hom daarheen sal dra, of daar nou 'n wedstryd is of nie.

Stem vir Thor Schrock, volgende internetmiljoenêr! Maak seker dat u dit byvoeg Thor se blog ook vir u leser! Wat my betref, sal ek bly wees om net die volgende honderdduisendêr op die internet te wees.

4 Comments

 1. 1
 2. 3

  Aanvanklik gaan ek ook die volgende Internet Millionaire bestuur, maar besluit om eerder 'n miljardêr te gaan !!

  ;))

  Soos almal wat 'n idee van 'n miljoen of miljard dollar het, is dit altyd geld nodig om dit te laat gebeur! Een idee wat ek wel gehad het: Flash Slideshows het vrugbaar gebly vir 'n ander co. wat onmiddellik deur MySpace vir $ 10 of $ 20 miljoen dollar uitgekoop is - sodat dit kan gebeur! Ek wil nog steeds my idee buite die deur haal, want dit is gevalideer + mededingers soos Yahoo! of Google of Microsoft (mense wat eintlik 'n tjek kan knip !!;)) moet belangstel *

  Ek sal beslis die blog van Thor besoek!

  Cheers !! Billy;))

 3. 4

  Almal moet beslis vir Thor stem. Hy is 'n wonderlike ou en het 'n wonderlike onderhoud gevoer vir my Next Internet Millionaire Big Action Podcast.

  Gaan dit beslis na en beoordeel Thor se oudisievideo 'n 10. Hy is 'n groot ou wat groot aksie neem sonder om 'n dol te wees!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.