Thor Schrock Trources Internet Marketing Gurus? Om $ 1,800 XNUMX in kontant en pryse weg te gee

** Heads up **
Lees tot aan die einde vir 'n kans om $ 1,000 XNUMX KONTANT te wen!

Doug en baie van u het my ondersteun in die Next Internet Millionaire reality show, en alhoewel ek die tweede naaswenner was, het ek 'n wonderlike geleentheid gehad om te leer by 'n paar wonderlike internetbemarkingsghoeroes in die Geheime klaskamer.

Thor SchrockEn ek was 'n BAIE goeie student. So goed dat ek twee van my voormalige ghoeroe-instrukteurs, Marlon Sanders en Armand Morin, na die houtskuur in Joel Comm neem Geheime klaskamer-geaffilieerde program!

Dit is wat ek geleer het en hoe ek van die beste internetbemarkers ter wêreld klop.

Wees 'n Marketing Ninja, nie 'n Marketing Thug nie.

Marlon Sanders het my die teorie geleer agter iets wat ek in die verlede instinktief geken het. Hy het gesê dat elke krag 'n gepaardgaande swakheid het. As u teen 'n beter mededinger te staan ​​kom, moet u nie hul krag aanval nie. U wil die swakheid wat met hul krag gepaardgaan, aanval.

As u byvoorbeeld teen Best Buy probeer om rekenaars te verkoop, moet u nie 'n superwinkel oopmaak wat beman word met 'n redelike vaardige verkoops- en ondersteuningspersoneel en 'n groot verskeidenheid rekenaars nie.

Verkoop eerder hoë gehalte rekenaars wat spesiaal ontwerp is vir die gebruiker se behoeftes en bied 'n bekroonde diens- en ondersteuningsplan om dit te rugsteun. Deur die swakheid binne hul sterkte aan te val, ontken u Best Buy se mededingende voordeel.

Hoe meer u gebreek word, hoe beter moet u beeld wees

Webwerwe soos Amazon, Google of Youtube is webwerwe met 'n miljoen dollar met logo's wat deur besoekers erken word en mense het dit vertrou.

Armand Morin het aan my verduidelik dat daar geen toeval is nie, aangesien u waarskynlik die logo's van elk van bogenoemde maatskappye in u gedagtes kan visualiseer.

Gevolglik, as een van hierdie webwerwe wil hê dat u moet optree, hetsy die koop van 'n boek of die oplaai van 'n video, is dit meer waarskynlik dat u die aksie sal onderneem omdat u vertrou dat u die naam en die logo vertrou.

Die grootste koste wat u in besigheid aangaan, is om 'n klant vir die eerste keer te kry. Sekondêre verkope aan dieselfde klant moet 'n kakewalk wees as u behoorlik gemerk het en u kliënt u herken die volgende keer as u aanklop.

As 'n foto 1,000 XNUMX woorde bevat, wat is 'n video werd?

Die gebruik van 'n video om verkeer na u webwerf te lei, is 'n kunsvorm, en as u dit baasraak, sal u 'n uiters effektiewe instrument hê wat die meeste mense miskyk.

Almal kan binne 'n paar sekondes 'n terugskakel plaas. Dit is geen probleem om by Google Search in te gaan nie. Maar om 'n video te neem neem tyd en talent. Die meeste mense weet nie hoe om verkeer met video's te stuur nie, en daarom hoef hulle glad nie daarmee te mors nie.

Mike Koenigs Mike het my geleer hoe om 'n video te vervaardig, dit voor die oogballe te kry en dan die oogballe na 'n webwerf te kry. Hy het my geleer hoe om video's te gebruik om verkeer te dryf, net soos 'n soekenjin doen, en dit was 'n groot komponent wat my bo die ander guru-bemarkers laat beweeg het.

Hy het verduidelik dat mense slegte video's tot 'n sekere punt sal duld, maar as u klank sleg is, kom u nie die eerste 2 sekondes verby nie. As u geld aan toerusting gaan spandeer, koop eers 'n goeie mikrofoon en kry dan 'n goeie kamera.

Dan was daar die $ 30 noodsaaklike beligtingsriggaam wat jy kan maak van goed by Home Depot wat jou hele videostel sal verlig. Meer wonderlike kennis wat u video's geweldig sal laat lyk en u 'n voorsprong sal gee op die paar ander wat video's aanlyn gooi.

The Long Tail is 'n Blogger se beste verkeersvriend

Dave Taylor het verduidelik dat as u 'n boodskap behoorlik konstrueer met inhoud wat mense wil hê, u onbepaald in die toekoms 'n klein hoeveelheid verkeer op die pos sal pluk as mense soek wat hulle wil.

Uiteindelik sal die langstertbenadering tot blogging baie klein verkeer trek wat tot een kragtige teenwoordigheid op die internet bydra.

U kan byna enigiets aanlyn soek en een van die bladsye van Dave Taylor in die uitslae vind.

'N Simfonie van Guru Butt-Kicking

In plaas daarvan om slegs een guru se stelsel te gebruik, het ek verskeie metodes uit die geheime klaskamer gekombineer om 'n bemarkingsmasjien te maak wat kragtiger was as enige van my instrukteurs op sigself.

Ek het begin met drie webwerwe wat almal ontwerp is om dieselfde produk te bevorder. Meer webwerwe beteken meer geleenthede om plekke in die top 10-soekresultate op te eis en ander webwerwe afwaarts te dwing.

Ek het vinnig beweeg om my webwerwe te laat indekseer voor die bekendstelling, en www.nextinternetmillionairedvd.com was my vlagskip-webwerf.

Na aanleiding van Marlon se raad, moes ek 'n swakheid in die Secret Classroom juggernaut aanval. Eerder as om dieselfde te speel, stel ek 'n koekie op u rekenaar? verwysingspel, het die geheime klaskamer teen prys aangeval deur korting aan te bied.

Joel bied 'n aangeslote kommissie van $ 200 aan vir elke geheime klaskamerstel wat ek verkoop, en daarom bied ek 'n korting van $ 100 aan vir almal wat op my webwerwe koop. Ek bedoel ernstig, as u in elk geval van plan was om die stel te koop, waarom sou u nie die $ 100 spaar nie, of hoe?

Sodra ek verneem dat die naam van die DVD-stel die geheime klaskamer sou wees, gebruik ek die basiese SEO / SEM-tegnieke om 'n # 2-plek op Google te kry vir my nextinternetmillionairedvd.com-webwerf.

Vervolgens het ek 'n kodeerder gehuur om vir my 'n e-posformulier te maak waarmee ek name en e-posadresse op die webwerwe kon versamel en in 'n databasis kon stoor. Ek het daarin geslaag om meer as 170 leidrade in te samel van mense wat belangstel in die afslagaanbod.

Daarna het ek 12 geheime klaskamer-voorbeeldvideo's vervaardig (1 vir elke instrukteur) gemaak van videoskermopnames en klank uit Next Internet Millionaire-aflewerings. Ek het Mike se tegnieke gebruik om titels, beskrywings, URL's en onderste derde boodskappe te skryf. Ek het dit gelaai na elke webwerf vir die deel van video's op die planeet aarde.

Daarna beklee ek byna al die toptrekke in die soeke van Google, Yahoo en Youtube vir die term geheime klaskamer. Vervolgens was dit tyd om Blog Search aan te val.

Ek het meermale per dag op my blog begin plaas met Dave Taylor se advies oor lang stert. Terwyl my kompetisie gespeel het op koekie-oorloë wat verkeer deur hul geaffilieerde skakels gedryf het, het ek e-posadresse versamel en verhoudings opgebou.

Op 5 Desember trek Joel die sneller. Ek het my lys per e-pos geblaas, 'n blogpos geplaas, 'n Google Adwords-advertensie geplaas en my bestemmingsbladsye na die bekendstelling opgelaai.

Toe die stof gaan lê het, was ek Joel se nr. 1-filiaal na dag 1. Ek was ver voor Marlon Sanders sowel as Armand Morin? die einste ghoeroes wat my in die geheime klaskamer opgelei het. Hulle sal nog steeds saamtrek om my in te haal, maar dit is waar fase 2 binnekom!

Ek het u nodig om my te help om die werk te voltooi en te bewys dat die som van die geheime klasleer kragtiger is as elke sessie.

Ek bestuur 'n wedstryd op my blog met meer as $ 1,800 XNUMX kontant en pryse op die spel. Al wat u hoef te doen om te wen, is om 'n boodskap te lewer, 'n opmerking te maak en 'n blogrolskakel by te voeg.

Kyk na die wedstryd en laat my weet wat u dink. Ek sal Doug op hoogte hou van hoe ek vaar, maar ek is van plan om die werk te voltooi wat ek in Augustus in Colorado begin het, en hierdie keer dink ek Joel sal dit agterkom.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.