Dit verdien 'n blogpos ... Dankie, Kathy!

'N Ruk gelede het ek my daaglikse skakels op 'n enkele blogpos op my webwerf begin plaas. Ek het dit om 'n paar redes so gedoen:

  1. Ek het niks by die gesprek gevoeg nie, maar ek wou beslis hê dat my lesers hierdie klein 'juwele' van inligting moes vind.
  2. Ek wou nie weer oplewer wat almal reeds geskryf het nie. Ek kan jou nie vertel hoe frustrerend dit was en dat ek 100 feeds op my leser voor die iPhone, iPhone en na die iPhone moes gaan nie. As dit net herontsteking is, gooi 'n skakel op en wees klaar daarmee.

Ek het nog geen klagtes oor die skakels gehoor nie - al die kommentaar was positief. Ek hoop dat u van hierdie manier hou om die inligting wat ek inneem, oor te dra.

Hierdie boodskap is egter anders. Ek kan nie sonder enige noot daarop wys nie. In al die blogs waarna ek van my webwerf verwys het, Skep passievolle gebruikers is verreweg een van my gunstelinge.

Hier is 'n eenvoudige voorbeeld van hoe kragtig hierdie blog is. Kathy Sierra het elke dag van my voltydse werk saamgevat waarvoor ek veg en werk, met twee eenvoudige beeldmateriaal:

Oor funksie-ontwikkeling:

Featuritis

En oor sagteware volgens konsensus:

Dom groepe

Ek het kommentaar gelewer op baie blogs, maar vermy die skakel na die verskriklike situasie waarin Kathy haar bevind. Kathy was die teiken vir 'n paar skokkende en angswekkende berigte en bedreigings op 'n ander webwerf. Ek wil nie woorde in Kathy se mond plaas nie, maar te oordeel na haar skryfwerk het dit natuurlik alles verander. Ek kan my net indink hoe dit was om deur te gaan en my gedagtes en gebede is by Kathy.

Kathy verlaat blog weens die groot blootstelling wat dit meebring. Baie mense druk Kathy op om voort te gaan met haar blog, maar ek dink dit is glad nie regverdig nie. Kathy was so vrygewig met haar blog, dit was ongelooflik. Die inhoud van die blog kon maklik in 'n uitgawe of twee gemaak word Kop eerste boeke, maar in plaas daarvan is hierdie fantastiese gedagtes gratis aan ons gegee.

Dankie, Kathy! As u gefokus was om een ​​enkele persoon met u blog te help of te verander, het u daarin geslaag. Ek sien uit na u volgende passie! Ek sal graag wil sien dat u al die inligting van u blog saamstel in 'n fantastiese boek ... miskien kan u 'n geslote inskrywingsmodelwebwerf of nuusbrief hê wat voortgaan en u die veiligheid bied wat u verdien.

Dalk 'n voorspronggids vir ontwikkeling en bestuur van sagtewareprodukte? Maak seker dat u die twee beelde insluit - dit vertel die hele verhaal!

Een kommentaar

  1. 1

    Kon nie meer saamstem nie. Kathy se blog was een van die heel eerstes waarop ek ingeteken het, en dit het sedertdien bewys dat dit 'n juweel is. Ek onthou dat ek nie minder nie as 'n dosyn artikels gelees het en dadelik daarna "wow" gegaan het. Dit is een van daardie blogs wat nooit ophou om jou te verbaas met die diepte en begrip van besigheid-kliënt-verhoudings en sagteware bruikbaarheid.

    Om die waarheid te sê, ek is regtig ernstig vies vir wie dit ook al gedoen het en dit tot 'n einde laat kom het. Ek dink al wat ons nou kan doen is om die ou goed op te grawe en te leer, min of meer soos wat jy hier gedoen het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.