Hulle het verkeerd ... Jy twiet nie genoeg nie

te veel twiets

'N Paar jaar gelede sou ek mense aanraai om nie te veel te twiet nie. In werklikheid was dit 'n belangrike rede waarom mense jou op Twitter gevolg het. 'N Paar jaar vinnig vorentoe en Twitter het van 'n paar getjirpels per uur oorgegaan na 'n oorverdowende gedreun van outoposte, valse rekeninge, spammers en inligting teen 'n snelheid wat eenvoudig nie op enige gemaklike vlak verteer kan word nie.

Die feit is dat as u aandag in 'n luide kamer wil trek, u stem moet verhef of u moet aanhou herhaal. Twitter is 'n harde kamer ... kranksinnig hard.

Ek bly lees reëls met betrekking tot Twitter aanlyn. Reëls word steeds gepubliseer oor die beste tyd om te twiet en Twiet te veel. Ek het besluit om dit te toets reëls. Eintlik het ek nie net 'n klein toets gedoen nie, maar ek het Twitter opgeblaas.

Moenie my verkeerd begaan nie

Hou ek van skree in 'n harde kamer? Nee. Hou ek daarvan om myself te herhaal? Nee ... ek haat dit absoluut. En ek is seker dat sommige mense my sal vertel dat die advies wat ek gaan gee, die probleem sal bydra en dit nie sal help om dit op te los nie.

Die probleem is nie mense soos ek nie. Die probleem is die kamer. Ek het al jare lank elke dag aktief deelgeneem aan die Twitterverse en probeer waarde, vermaak, hulp en gesprekke lewer. Met verloop van tyd het ek egter Twitter moeg geword. Ek maak my voer oop en 'n klein persentasie van die gesprek is van waarde.

Feitlik elke dag blokkeer ek 'n spammer. As ek na hul bladsy kyk, het hulle een boodskap wat honderde kere herhaal word. Ernstig, hoe moeilik is dit vir Twitter om 'n filter op rekeninge te plaas om te verseker dat hulle hul boodskap nie telkens herhaal nie ?!

Dus, totdat Twitter besluit om iets te doen aan die kwaliteit en hoeveelheid inligting wat via Twitter gedeel word, het ek besluit om die te breek reëls van my kollegas op sosiale media. O ... en dit het gewerk.

Tweet elke uur, 24 uur per dag

Jenn het my voorgestel aan 'n wonderlike WordPress-invoegtoepassing genaamd Herleef Ou Meesters. Alhoewel daar 'n gratis weergawe is, sal ek sterk aanbeveel om te betaal vir die ekstra funksies wat in die ongelooflike Pro-weergawe ingesluit is. Die weergawe het heelwat meer funksies en verhoog die vermoë om u inhoud te stoot met 'n voorgestelde beeld direk vanaf WordPress. Die inprop maak ook voorsiening vir Bit.ly integrasie sodat u die deursyfer van die gedeelde skakels kan meet.

Hier is 'n voorbeeld van hoe die Twitter-kaart verskyn

Ek het die invoegtoepassing ingestel om elke uur op Twitter willekeurige inhoud te plaas. Terwyl ek 2 tot 4 opdaterings per dag gepos het, het ek nou 24 tot 30 keer per dag gepubliseer. Met soveel geraas sou jy dink dat ek al my volgelinge sou verloor en my betrokkenheid in die tenk sou dryf. Nope.

Herleef Old Post Pro

Die resultaat van te veel tweet

Statistieke lieg nie en my Twitter Analytics sowel as die Google Analytics van my webwerf vertel my dat dit 'n wonderlike stap was! Hier is 'n uiteensetting:

    1. Betrokkenheidskoers Van 0.5% tot meer as 2.1%!
    2. Tweet indrukke UP 159.5% tot 322,000.
    3. Profielbesoeke UP 45.6% tot 2,080.
    4. volgelinge UP 216 tot 42,600 XNUMX.
    5. retweets UP 105.0% tot 900.
    6. Tweets wat aan u skakel UP 34.3% tot 6,352.
    7. Werfverkeer vanaf Twitter UP 238.7% tot 1,952 XNUMX besoeke.

Ek is nie seker hoe ek met hierdie statistieke kan argumenteer nie. Ek het nie volgelinge verloor nie, maar ook volgelinge. Ek het nie verlowing verloor nie, dit het verdriedubbel. Ek het nie besoeke aan die webwerf verloor nie, maar dit het verdubbel. Elke maatstaf wys daarop dat ek my prestasie op Twitter aansienlik verbeter het deur die aantal gepubliseerde tweets op groot skaal te verhoog.

Hoekom? Dit lyk redelik duidelik dat ek nie net my huidige volgelinge lastig val nie, my tweets word meer gesien, meer getwiet en meer geklik. As ek 'n analogie sou tref, sou dit wees dat u in druk verkeer straataf ry en 'n twiet 'n advertensiebord is. Die kans dat verkeer u advertensiebord sien, is redelik skraal. maar as u 'n reklamebord elke myl of so sou kon plaas, is die kans om gesien te word, baie beter.

Moenie na My luister nie!

Moenie op my voorbeeld staatmaak om net u geraas op Twitter te verhoog nie. Onthou dat ek net meer gereeld Twitter-kaarte met waarde-inhoud deel. Ek sou ook nie bang wees om dieselfde presiese Tweet meer as een keer per dag te deel nie. Die kans is groot dat u volgelinge dit nie meer as een keer sal sien nie. Probeer u Twitter-publiseringskoers verdubbel en kyk hoe dit u beïnvloed analytics. Probeer dit weer verdubbel as dit werk. Laat weet my hoe dit in die kommentaar gaan.

Openbaarmaking: My Herleef Ou Meesters skakel is 'n geaffilieerde skakel. Ek het so baie daarvan gehou dat ek dadelik 'n vennootskap met hulle aangemeld het.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.