Daar is genoeg kamer ...

My Pa het dit vir my per e-pos gestuur en dit was eenvoudig te snaaks om nie te deel nie.

Dit is 'n advertensie vir Saskatoon Restaurant, Greenville, Suid-Carolina, en kan as 'n T-hemp gekoop word.

Ek toets ook Flickr se 'Blog hierdie foto'-funksie. Dit is 'n gawe funksie waar u 'n sjabloon vir 'n uitleg kan skep en 'n afbeelding met 'n blogpos direk vanaf u koppelvlak op u blog kan plaas met behulp van die eksterne funksie van u blog. Toe ek dit die eerste keer gepos het, het dit gesê dat dit 'misluk' en 'Probeer weer'. Dit het egter eintlik nie gefaal nie, dus wees versigtig as u dit agterkom!

Dit is dieselfde funksie wat ek gebruik om my daaglikse skakels van Del.icio.us te plaas.

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.