Daar is genoeg kamer ...

My Pa het dit vir my per e-pos gestuur en dit was eenvoudig te snaaks om nie te deel nie.

Dit is 'n advertensie vir Saskatoon Restaurant, Greenville, Suid-Carolina, en kan as 'n T-hemp gekoop word.

Ek toets ook Flickr se funksie 'Blog hierdie foto'. Dit is 'n baie cool funksie waar u 'n sjabloon vir uitleg kan skep en 'n afbeelding met 'n blogpos direk vanaf u koppelvlak op u blog kan plaas met behulp van u blog se eksterne posfunksie. Toe ek dit die eerste keer gepos het, het dit gesê dat dit 'misluk' en 'Probeer weer'. Dit het egter eintlik nie gefaal nie, dus wees versigtig as u dit agterkom!

Dit is dieselfde funksie wat ek gebruik om my daaglikse skakels van Del.icio.us te plaas.

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.