Die Thunderbolt vermoor die iPhone

donderslag iphone vzw

donderslag iphone vzwWalter Piecyk, BTIG Navorsing ontleder beweer dat die HTC Thunderbolt die iPhone eintlik in 28% van die Verizon-winkels uitverkoop. Ek weet hoekom.

Hierdie maand begin ons 'n paar plasings op mobiele toestelle. Dit is belangrik vir die bemarkers om die tegnologie wat aangeneem word, te verstaan. Die groei van mobiele internet versnel baie vinniger as wat iemand verwag het. Een voorbeeld: soektogte na Chrysler tydens die Super Bowl het 48 keer gestyg in vergelyking met die normale aantal desktop-navrae, maar die soektog op mobiele 102 keer. GoDaddy het 38 keer hoër navrae as normaal gesien, met mobiele op 315 keer.

Toestelle soos Verizon se HTC Thunderbolt baan die weg vir hierdie groei. Dit is 'n skouspelagtige Android-foon. Nadat ek dit 'n maand lank getoets het, het ek so lief geraak daarvoor dat ek die opgradering gaan koop het. Ek moes dit hê. Die telefoon is pragtig ... en GROOT. Sommige mense vind dit dalk te groot ... my duim kan skaars oor die enorme skerm gly. Naas mekaar met 'n iPhone 4, lyk die iPhone net vieslik ... en die materiaal voel nie eers so indrukwekkend nie. Net soos die iPhone 4 is die Thunderbolt ook met 'n tweede kamera toegerus.

let wel: Ek het wel 'n iPhone 4 vir my dogter gekoop (nee, sy wou nie 'n Thunderbolt hê nie) sodat ek haar weer na Verizon kon skuif. AT & T-dekking en fakturering was verskriklik. Ek gaan 'n paar dollar bespaar, weer 'n enkele gesinsrekening kry en beter dekking kry sonder dat die oproepe daal.

Ek het die afgelope jaar of wat met die Droid Pro gewerk en was mal daaroor, maar my vet vingers het met die sleutelbord gesukkel. Verbasend genoeg is die visuele sleutelbord op die Thunderbolt groter as die fisiese sleutelbord op die Droid Pro. Ek kan baie makliker tik - veral as ek dit horisontaal draai! Nadat ek die afgelope maand heen en weer tussen die skerms gekyk het ... kon ek die Thunderbolt nie neersit nie.

Hier is die Droid Pro, HTC Trophy en HTC Thunderbolt langs mekaar:
100 0087

Ek kon ook die HTC Trophy, 'n Windows Phone 7-toestel, toets. Moenie Windows Phone 7 afslag nie ... die gebruikerskoppelvlak is nie net elegant nie, dit is volgens my baie makliker om te navigeer as die iPhone of Android. Terwyl agentskappe en tegnici soos ek nie na Windows Phone 7 gaan nie, is die Exchange-mark vir ondernemings baie belangrik. Ek het dit aan 'n heer op die vlug saam met my af na Atlanta gewys en hy het gesê dat hy nie kon wag om Blackberry vir een te sloot nie. Die tyd sal leer - maar ek dink skaars dat Microsoft binnekort buite die wedloop is, aangesien hulle 'n e-pos het.

trofee donderslagOngelukkig dink ek nie dat die hardeware van die HTC Trophy ooreenstem met die bedryfstelsel nie. Die kamera stink reguit. Op die foto links sien u die Thunderbolt (8 Megapixel) foto links, Trophy (5 Megapixel) aan die regterkant. Vir video neem die Thunderbolt op 720 HD op ... sodat ek uiteindelik 'n handvideokamera by my kan hou, waar ek ook al gaan. Een unieke ontwerpkenmerk is 'n hakie aan die agterkant wat uittrek om die telefoon regop te laat staan ​​... 'n cool idee! Dit was my nagklok gisteraand langs my bed.

Die enigste klagte wat ek oor die Thunderbolt gehoor het, is die batterylewe. Ek gee egter nie regtig om nie. Ek reis altyd met 'n ekstra USB-battery en laaier. Ek kan eenvoudig nie ophou om na die skerm te staar nie. Ek is nuuskierig of die nuwe golf kameras die einde vir die iPhone is. Die Android- en Windows Phone 7-bedryfstelsels is beide beter, en hierdie nuwe toestelle word elke dag beter.

6 Comments

 1. 1

  Ek wens regtig dat Verizone een van die amptelike Google Nexus-telefone kan kry. Ek hou nie regtig van die groot skerm nie, maar ek hou van Android (alhoewel my Droid Eris-hardeware nog nooit die taak opgelewer het om iets te hanteer by die eerste paar Android-vrystellings nie). My volgende foon sal ook 'n Android wees, ek weet net nie watter een nog is nie.

 2. 2

  Ek dink dit is goeie nuus vir Google, maar goeie nuus vir mobiele industrie en diensverskaffers - elke dag is ons meer en meer afhanklik van hierdie telefone. Ons het nog nie die Thunderbolt in my land (Colombia) nie, maar dit is goeie nuus om 'n goeie iPhone-alternatief te hê. Moet wag om te sien wat gebeur met die volgende iPhone-vrystelling.

 3. 4

  Het net die Thunderbolt gekry en ek is mal daaroor! Dit is oral 'n skouspelagtige telefoon, en deur Amazon Wireless het ek dit vir $ 130 gekry, wat amper 50% besparing is as om dit deur die Verizon Store te koop. Die tyd sal leer, maar elke minuut wat ek die Thunderbolt gebruik, hou ek al meer daarvan.

 4. 5

  Het net die Thunderbolt gekry en ek is mal daaroor! Dit is oral 'n skouspelagtige telefoon, en deur Amazon Wireless het ek dit vir $ 130 gekry, wat amper 50% besparing is as die koop deur die Verizon Store. Die tyd sal leer, maar elke minuut wat ek die Thunderbolt gebruik, hou ek al meer daarvan.

 5. 6

  Het net die Thunderbolt gekry en ek is mal daaroor! Dit is oral 'n skouspelagtige telefoon, en deur Amazon Wireless het ek dit vir $ 130 gekry, wat amper 50% besparing is as om dit deur die Verizon Store te koop. Die tyd sal leer, maar elke minuut wat ek die Thunderbolt gebruik, hou ek al meer daarvan.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.