Die hartseer feite van geluk

Ek glo dat ek aan die stuur van my eie geluk is. Daar is 'n aantal invloede van buite (geld, werk, familie, God, ens.), Maar uiteindelik is dit ek wat besluit of ek gelukkig is of nie.

MadonnaVanoggend het ek die nuus gekyk en dit word saam met Madonna oor Oprah uitgestippel wat haar aanneming van 'n kind uit Afrika verduidelik. Wat my die meeste opgeval het, is die stelling van baie mense dat dit vir Madonna 'n wonderlike ding was om te doen wat die kind geluk sal gee.

Regtig?

Ek het al voorheen hieroor op my webwerf gekerm, maar dit is eenvoudig belaglik. Waarom verwar ons samelewing altyd intelligensie, talent en geluk met rykdom? Madonna sal dus 'n beter ma word omdat sy skatryk is? Miskien het die kinderhuis waar die seun was fantastiese mense gehad wat hom liefgehad en versorg het. Geen twyfel nie, maar ek is vol vertroue dat hy 'n opsigter onder Madonna sal hê. So, wat is die verskil?

Geld?

Geld gaan hierdie kind gelukkig maak? Is jy seker? Het u al ooit die lewens van kinders van rocksterre of baie ryk mense gesien? Baie van hulle is in en buite rehabilitasie en sukkel hul hele lewe om naam te maak. Rykdom bring 'n hele nuwe stel probleme in 'n lewe (probleme wat ek egter graag wil hê). Wil jy ook Madonna as ma hê? Ek sou nie! Ek gee nie om hoeveel geld sy het nie ... Ek het in my leeftyd te veel van Madonna gesien om haar regtig te respekteer.

Miskien het dit meer gegaan oor Madonna se geluk as die kind s'n. Dit is jammer, maar ek dink dat dit die geval is. Ek kan nie glo dat 'n kind wat verwyder is van sy kultuur, sy vaderland, sy gesin 'n kans op geluk het met 'n Rock Star as 'n ma nie.

Wat as?

Die seun was vermoedelik in 'n kinderhuis omdat sy pa dit nie meer kon bekostig om vir hom te sorg nie. Ons kan nie aannames maak oor ander kulture en hul ouerskappraktyke nie. Baie Amerikaners sal geskok wees oor sommige kulture en hoe kinders versorg of behandel word. Miskien was die man so lief vir sy seun dat hy sy kind aan iemand oorhandig wat hom kon voed. Dit sal ongelooflik baie liefde verg.

Wat as Madonna, eerder as om 'n kind te koop, bloot 'n paar langtermynbeleggings sou opstel wat beter onderwys, hulpbronne en nywerheid vir die streek wat sy besoek het, moontlik gemaak het? Sy het moontlik baie meer mense se geluk beïnvloed. Miskien sou die kind wat sy aangeneem het, gelukkiger op die manier gewees het.

Tyd sal vertel.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.