Die e-posdiensverskaffer SaaS se prysstraf

e-pos koste

Ons het 'n paar wel en wee ondervind, want ons is op soek na 'n goeie e-posdiensverskaffer. Baie e-posdiensverskaffers het eenvoudig nie die integrasie-instrumente wat ons nodig het om ons e-pos gestuur te outomatiseer nie (ons sal binnekort nuus daaroor hê) ... maar die grootste probleem wat ons met ons e-posprogram gehad het, is die vermoë om ooreenstemming te maak met die koste van die aansoek.

Om direk tot die punt te kom, is sommige SaaS-prysstrukture bloot dom ... dit straf die groei van u onderneming eerder as om dit te beloon. My verwagting as besigheid of verbruiker is dat hoe meer ek u diens gebruik, die kostevoordele laag moet bly of verbeter (met ander woorde: die koste per gebruik bly dieselfde of daal). Dit werk nie met die trappige pryse wat u vind nie, veral nie met e-posverkopers nie.

Hier is die prys van een verkoper (maandelikse prys en intekenare):

$ 10 $ 15 $ 30 $ 50 $ 75 $ 150 $ 240
0-500 501-1,000 1,001-2,500 2,501-5,000 5,001-10,000 10,001-25,000 25,001-50,000

Met die eerste oogopslag lyk dit taamlik konsekwent ... meer intekenare voeg 'n groter maandelikse koste by. Die probleem is egter by die oorgange. Gestel ek stuur na 9,901 75 intekenare. Dit is $ 100 per maand. Maar as ek 150 intekenare byvoeg, is ek in die moeilikheid. My maandelikse koste verdubbel tot $ 98 en die koste per intekenaar styg met XNUMX%. Die koste van die gebruik van die stelsel verdubbel per intekenaar.

SaaS e-pospryse

Dit was so sleg met ons huidige verkoper dat ek letterlik opgehou het om na my hele lys te stuur. Ons koste het van $ 1,000 per maand gestyg tot ongeveer $ 2,500 per maand omdat ek 101,000 intekenare gehad het. Dit is nie dat ek meer daaraan dink om meer te betaal vir die stuur van meer nie ... dit is letterlik 'n trappie in die koste wat ek nie kan verhaal deur ons bemarkingspogings of borgskappe nie. Volgens die intekenaar sou my koste meer as verdubbel het. En ek kan eenvoudig nie daardie onkoste verhaal nie.

Sagteware as diensverskaffers moet betaal-per-gebruik-stelsels soos Amazon of hostingpakkette met drempels waar die prys daal wanneer u u besigheid laat groei. U moet 'n groeiende onderneming beloon en dit nie straf nie. As ek 'n lys van 101,000 het, moet 'n ander kliënt wat 'n lys van 100,000 het, minder per intekenaar betaal as ek. Dit is net dom.

Bevordering van e-mailsegmentering en -aanpassing

'N Ander probleem met hierdie stelsels is om te betaal vir die aantal kontakte in u stelsel eerder as hoeveel u daarmee saam stuur. As ek 'n databasis van 'n miljoen e-posadresse het, moet ek dit kan invoer, segmenteer en stuur na net die gedeelte wat ek weet die beste prestasie sal lewer.

Baie van hierdie stelsels bereken volgens die grootte van u databasis eerder as u gebruik van die stelsel. Met dit in gedagte, hoe kan u maatskappye blameer vir veldtog- en ontploffingsveldtogte? As u betaalbaar is vir elke intekenaar, kan u dit ook aan elke intekenaar stuur!

Gedwonge omset

As gevolg van hierdie pryse, dwing hierdie maatskappye my hand. Al hou ek van 'n verkoper en waardeer hulle diens, beteken die sakekoste dat ek my besigheid elders moet neem. Alhoewel ek graag by 'n goeie verkoper wil hou, het ek nie 'n pot geld om in te gaan as ek 100 intekenare by my databasis voeg nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.