Bemarkings- en verkoopsvideo's

Die krag van die twintig elf WordPress-tema

screenshotOor die naweek het ek my WordPress tema terug na Elf en twintig. Ek kan eerlik sê dat ek nou tevrede is met die ontwerp. Ek het dit na my smaak aangepas en ek hoef nie eers aan die kode te raak nie. Moet my nou nie verkeerd verstaan ​​nie; daar is soms tye wat ek daarvan hou om reg in 'n tema te duik en die kak daaruit te kap, maar blogging is moeilik soos dit is. Ek het geen ekstra spanning nodig oor 'n ontwerpfunksie wat nie saamgestel is nie, of om foute te herhaal, omdat sommige data nie korrek ontleed is nie. Nou kan ek fokus op blog.

Die Twenty Eleven-tema is nie net mooi en eenvoudig nie, maar is ook robuust en uiters veelsydig. Dit is gemaak deur die WordPress-span, wat beteken dat mense wat die in-en-out van WordPress ten volle verstaan ​​en begryp, 'n tema ontwerp het om alles te regeer.

Twenty Eleven funksies:

 • Ligte en donker kleurskemas
 • Verander skakelkleur
 • Tweekolom, regterkant; Tweekolom, linkerbalk; Een kolom, geen sybalk nie
 • Sewe verskillende posformate om van te kies
 • Verander die agtergrondprent en / of kleur
 • Vertoon / verberg koptekst
 • Vertoon / versteek prente

Al hierdie opsies kan vanaf die submenu Voorkoms bewerk word.

Afgesien van die toegevoegde funksies van die tema, kry u ook presies wat u sou verwag van 'n volledige WordPress-tema:

 • Vertoonde prente per plasing
 • Volledige widget in staat
 • Beeldgalerye
 • Pragtig geneste kommentaar
 • SEO-vriendelik, alhoewel u die Yoast WordPress SEO plugin

Die laaste ding wat u benodig, is om die WP Touch-inprop en jy is ook gereed vir mobiele toestelle! Ek ken die gevoel dat ek die beste ontwerp / tema vir my webwerwe wil hê - professioneel en persoonlik. Dit is maklik om u werklike doel te verloor: blog! Twenty Eleven is 'n vry hulpmiddel wat u moet gebruik om die ellende van die skep en bestuur van 'n WordPress-tema te verlig.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

2 Comments

 1. Ek stem heeltemal saam met jou, maar mis een ding in 2011 tema – dit ondersteun nie sidebar op plasing en bladsye nie, so enige tyd wanneer jy 'n blog opstel met hierdie tyd moet jy weer oorgaan en die single.php en bladsy wysig .php-lêers. 

 2. Kan ek voorstel om te besoek http://www.borgyborgy.net Dit bied 'n paar gratis koptekste van 1000 × 288 pixelgrootte, om die standaard TwentyEleven-tema aan te pas. Nuttig vir blog beginners. Dit laat jou toe om 'n standaardinstallasie maklik aan te pas, sodat 'n nuweling binne 'n paar minute 'n pasgemaakte en gereed blog kan hê. Alle beelde is deur my geneem en verskaf onder 'n Creative Commons 3.0-lisensie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.