Die nuwe ekonomie: gee dit weg

gratis GeldGoogle Blogoscoped verslae oor 'n Reuters-artikel dat die nuwe Google Book Search, waar hulle boeke sonder outeursreg skandeer en aanlyn plaas, eintlik help met die verhoging van boekverkope.

Google Book Search het ons gehelp om soekers in verbruikers te maak, het Colleen Scollans, direkteur van aanlynverkope van Oxford University Press, gesê.

Ek weet nie hoe om die verskynsel te verwoord nie, maar ek het nogal oor hierdie tendens geskryf. Weggee om geld te verdien ... hoe gebeur dit? Wel, dit doen absoluut nie. Dit is nie 'n nuwe model nie. Radio's het ons immers liedjies voorsien wat mense later gaan koop het. Die musiekbedryf is doodbang vir downloads, maar dit is 'n stryd om nutteloosheid. Peer-to-peer-programme sal voortgaan om die verspreiding van lêers wat nie opgespoor word nie, te verbeter en aan te bied. Die dag sal binnekort aanbreek dat die RIAA moet afstand doen van hul strewe na regsgedinge en 'n beter sakemodel moet opbou. Aangesien ek een van die oorspronklike Napster / Metallica-verwerpings was, het ek nog nooit 'n ander Metallica-produk gekoop nie. En voorheen het ek Metallica alles gehad ... Ek weet nie hoeveel geld Lars en die bemanning verloor het deur een van hul aanhangers te vermy nie, maar dit was baie. Ja, my musieksmaak het deur die jare heen ontwikkel ... dit is nou nogal sagter. 🙂

Sagteware is nie anders nie. Yahoo! het onlangs opgemerk dat hulle hul e-pos-aansoek vrylik sal versprei sodat klante toepassings daar rondom kan bou. Die voordeel? Hulle versprei entrepreneurstalent en vernuf buite die mure van hul onderneming na die wêreld. Namate meer en meer mense toepassings bou, is die begeerte om Yahoo! aangesien die ISP van keuse onvermydelik sal wees. Ek is een klant wat nie wil vertrek nie ... gereedskap soos virusbeskerming, spambeskerming, gereedskap vir toesig deur ouers, Launch ... hulle laat my almal by Yahoo DSL bly. En die Pro-diens is fantasties, ek het nog nooit meer as minute onderbreek nie.

Nou boeke! Diegene wat my blog gesien en gelees het, weet dat ek 'n boekhond is. Ek het nie 'n baie groot biblioteek nie, maar u sal oral boeke vind. Ek hou veral van hardebandboeke (so ek erken dat ek wel boeke vir die omslag daarvan koop). My nuutste skoonheid is CapoteCapote's In Cold Blood. Na die kyk na die ongelooflike film, is ek geïnspireer om die boek te lees. In Cold Blood.

Blogs is 'n ander manier om dit vir geld weg te gee. Ek het (te veel) blogs gelees en baie kennis versamel oor die optimalisering van soekenjins, sosiale media, programmering, bestuur, leierskap, ens. Baie blogs het my gelei tot die aankoop van boeke. Ironies genoeg het ek onlangs Seth se nuutste boek gekoop ... inhoud wat uit syne versamel en georganiseer is blog... en ek het die boek gekoop nadat ek dit op sy blog sien geadverteer het. Dus het Seth dit al vir my gegee ... en ek het dit ook gekoop! Hy het dit vir geld weggegee!Klein is die nuwe groot: en 183 ander tariewe, verpligtinge en merkwaardige besigheidsidees

My blog hou nie veel in vir direkte inkomste nie. Dit het egter vir my 'n goeie weg geword om 'n hele paar vooruitsigte en klante te bereik. Ek het die plesier gehad om sosiale media-advies, databasisbemarkingsadvies, Google Map-ontwikkeling, WordPress-ontwikkeling te doen en saam te werk in 'n nuwe sosiale media. besigheid (nog in ontwikkeling). Die meeste van hierdie sake kon nie verkry word sonder die bereik van my blog nie.

Sommige mense dink dalk dat dit gratis beskikbaar is om u kennis aanlyn te plaas en dat u geld sal verloor. Wat ek gevind het, is dat die meeste mense nie wil om kennis te 'steel' nie; hulle soek eerder kundige mense! 'N Blog is een van die beste middele om u voornemende kliënte die nodige inligting te gee om u waardig te wees om aan te stel of om te konsulteer.

Dit is die nuwe ekonomie. As u dit nie weggee om geld te verdien nie, sal iemand anders dit doen!

Een kommentaar

  1. 1

    'N Mens volg dit op ... nuus van AllofMP3 is op die internet ... 'n onwettige Russiese aflaaiwebwerf wat MP3-aflaaie aanbied sonder digitale regte-bestuur en baie goedkoop pryse.

    Hul beleid?

    "Die administrasie van AllOFMP3.com beskik nie oor inligting oor die wette van elke land nie en is nie verantwoordelik vir die optrede van buitelandse gebruikers nie."

    Ek is mal oor die Internet!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.